Jednotlivci

Karolína Tajovská vyhrála turnaj v Poděbradech

Jednotlivci | neděle 5. ledna 2014, 21:45

Do výborné formy se na začátku halové sezóny dostává Karolína Tajovská. Po 3. místě z Prahy, z minulého týdne, si Karolína dnes odvezla pohár pro vítězku turnaje mladších žákyň z Poděbrad.

Nejvíce práce měla Karolína hned v I. kole Poděbradského poháru. Zde svedla boj s Morawskou (Spartak Kutná Hora), kterou porazila až v supertieabreaku. Karolína postoupila do II. kola po výsledku 6:3, 3:6, 1:0. Ve II. kole se odehrál brodský souboj, ve kterém Karolína zvítězila nad Anetou Štolfovou 6:3, 6:4. V semifinále porazila Karolína Mervartovou (TK Česká Skalice) 6:4, 6:2 a postoupila do finále. Své první finále Karolína hned zužitkovala a první nasazenou hráčku turnaje Beranovou (Slavoj Žiželice n.C.) porazila 6:2, 6:4. Gratulujeme k vítězství v turnaji!

Další brodskou zástupkyní byla na turnaji Aneta Štolfová. Ta porazila v I. kole Královou (TK PTA Kolín) 6:2, 6:1. Ve II. kole pak Aneta podlehla v již zmiňovaném zápase Karolíně.

Jako již tradičně, sehrála obě brodská děvčata čtyřhru. V I. kole porazila pár Jelínková, Byrtusová ( obě Spartak Kutná Hora) 6:3, 6:0. Ve II. kole podlehla po boji vítěznému paru Morawská, Beranová 2:6, 6:4, 0:1. I tak získala 3. místo z turnaje čtyřhry. Gratulujeme!
 

Adam Křepinský se v sobotu zúčastnil babytenisového turnaje na OÁZE ŘÍČANY. V krásném tenisovém prostředí se Adamovi podařilo vybojovat 3. místo. z celkového počtu 24 hráčů. Nejprve vyhrál Adam bez porážky svojí skupinu a postoupil do čtvrtfinále turnaje ve kterém vyhrál 6:3. V semifinále naopak stejným výsledkem podlehl Vrbovi.  Gratulujeme k zisku 3. místa!