Jednotlivci

Zimní halová sezóna začala

Jednotlivci | pondělí 2. prosince 2013, 11:06

3 hráči našeho oddílu se zúčastnili prvních turnajů nové halové sezóny.

Babytenista Luboš Laštovička se zúčastnil prvního ze série turnajů, pořádaných TC MJ Brno. Na pěkně obsazeném turnaji se mu vedlo dobře. Luboš vyhrál s přehledem svojí skupinu a postoupil do závěrečného pavouka. V něm postoupil do semifinále, kde podlehl pozdějšímu vítězi Menšíkovi z Prostějova 1:4. Luboš si tak odvezl z Brna pohár za 3. místo z celkového počtu 16 hráčů. Gratulujeme!
Adam Křepinský se zúčastnil rovněž prvního ze série babytenisových turnajů, který se konal na I.ČLTK. Adam vyhrál svoji skupinu a postoupil rovněž do závěrečné fáze turnaje. Zde vyhrál osmifinále a ve čtvrtfinále poté podlehl domácímu Málkovi 1:4. Adam tak obsadil z celkového počtu 26 hráčů pěkné 5. místo.

Vojtěch Křepinský se zúčastnil turnaje mladšího žactva na TJ Radlice v Praze. V I. kole se mu podařilo zvítězit  nad domácím Vojtěchem 6:2, 6:3. Ve II. kole pak podlehl pozdějšímu finalistovi turnaje Haugemu (Sokol Dolní Počernice) 1:6, 2:6. Čtyřhru sehrál s Brunou z TK Spartak Jihlava. Ve vyrovnané čtyřhře nakonec tato dvojice podlehla v I. kole páru Vild, Hertl (TK Škoda Plzeň o.s.) 4:6, 6:4, 7:10.