Jednotlivci

Aleši Bouchnerovi se v Poděbradech dařilo

Jednotlivci | čtvrtek 12. prosince 2013, 22:15

2. místo ve čtyřhře mladšího žactva se podařilo vybojovat Aleši na turnaji Linhart Cup v Poděbradech. Turnajů se zúčastnili i naši další hráči.

Spolu s Křepinským (Lokomotiva Trutnov)se podařilo Aleši probojovat se do finále turnaje. I. kolo měli chlapci volný los. Ve II. kole zvítězili nad párem Bezdíček (DTK Skuteč), Novotný (TK Pernštýn 1897 Pardubice) 6:0, 6:2. V semifinále pak zdolali pár Pohl (TSM Sokol Vysočany), Vejšický (TSM sokol Vysočany) 2x 6:1 a dostali se do finále. Zde poté podlehli páru Horálek (TO SK Žamberk), Praus (SK Týniště nad Orlicí) 2:6, 2:6. Gratulujeme k zisku 2. místa! V kategorii jednotlivců se Aleš probojoval do III. kola turnaje. V I. kole nadělil Aleš 2x kanára Radovi (TJ Červený Kostelec) a postoupil do II. kola. Zde si musel postup dále vybojovat až v supertiebreaku. Proti Vuovi (I.ČLTK Praha) Aleš vyhrál 6:1, 2:6 a 1:0, když v supertieabreaku prohrával již 6:9 a nakonec však vyhrál 11:9. Ve III. kole pak podlehl Křepinskému (Lokomotiva Trutnov) 0:6, 1:6.

Mladší žákyně Aneta Štolfová a Karolína Tajovská si zahráli na turnaji Prince Cup v Poličce. Oběma dívkám se podařilo vyhrát v I. kole. Karolína zdolala Podškubkovou (TK Spartak Jihlava) 2x 6:1. Ve II. kole pak podlehla Procházkové (TK Blansko) 1:6, 0:6. Aneta vyhrála v I. kole nad Navrátilovou (TJ Spartak Polička) 6:1, 6:0. Ve II. kole pak podlehla po boji pozdější finalistce Mikulcové (SKT Tišnov) 5:7, 2:6. Obě děvčata spolu sehrála čtyřhru. Brodský pár si zopakoval úspěšné I. kolo z dvouher, když v I. kole vyhrála děvčata nad domácím párem Uhlířová, Vendolská 6:1, 6:1. Ve II. kole pak podlehla děvčata vítězkám turnaje Gaňové (TK SC OSTRAVA, o.s.) s Mikulcová (SKT Tišnov) 3:6, 2:6.