Jednotlivci

Úspěšný víkend našich tenistů

Jednotlivci | pondělí 16. prosince 2013, 12:35

Úspěšný víkend mají za sebou naši tenisté. Z víkendových turnajů se jim podařilo dovézt čtyři cenné kovy.

Luboš Laštovička se zúčastnil babytenisového turnaje na Spartě Praha. Zde se mu podařilo vyhrát svoji skupinu a přes osmifinále a čtvrtfinále se Luboš probojoval do semifinále turnaje. Zde pak podlehl Fedaskovi. Luboš tak obsadil na turnaji 3. místo. Gratulujeme!

Adam Křepinský vyhrál na babytenisovém turnaji v Kolíně rovněž svoji skupinu. Přes čtvrtfinále a semifinále si vybojoval finálový zápas, ve kterém poté podlehl Panáčkovi 3:6. Obsadil tak na turnaji 2. místo. Gratulujeme!

Aleš Bouchner se zúčastnil turnaje mladšího žactva v Pelhřimově. Čtyřhru sehrál společně s Palánem (TK Spartak Jihlava). V semifinále porazili chlapci dvojici Němec (TK Spartak Jihlava), Bartušek (Slovan Jindřichův Hradec) 6:4, 6:1. Ve finále turnaje pak porazili chlapci dvojici Válek (HTK Třebíč), Schneebaum (HTK Třebíč) 7:6, 6:4. Získali tak 1. místo v turnaji čtyřhry. Gratulujeme!

V turnaji jednotlivců se Aleš probojoval do semifinále, kde podlehl po boji pozdějšímu vítězi turnaje Válkovi (HTK Třebíč) 6:3, 6:7 a 2:6. Ve II. kole předtím přehrál Fenyka (TK Kunštát) 6:4, 6:0. Gratuluje k zisku 3. místa!

Vojtěch Křepinský vyhrál v I. kole turnaje mladšího žactva v Poděbradech. Zde přehrál Burdu (Tenisový club Benátky nad Jizerou) 7:5 a 6:1. Ve II. kole pak podlehl finalistovi turnaje Šulcovi (Sportovní centrum Linhart) 3:6 a 4:6.

Helena Grubauerová uhrála na turnaji mladších žákyň v Satalicích rovněž I. kolo, ve kterém porazila Skoumalovou (SK Satalice) 6:3, 6:2. Ve II. kole pak Helena podlehla Štěpánové (SK Satalice) 0:6, 1:6.