Jednotlivci

Anetě Štolfové se v závěru sezóny dařilo

Jednotlivci | sobota 28. září 2013, 07:05

2 babytenisových turnajů se v závěru sezóny zúčastnila Aneta Štolfová a na obou se jí dařilo.

15.9. se Aneta zúčastnila turnaje ve Skutči. Tohoto turnaje se zúčastnilo celkem 19 dívek. Svoji 5-člennou skupinu přesvědčivě vyhrála a postoupila do dalších bojů. Osmifinále měla díky vítězství ve skupině volné a zahrála si tak až čtvrtfinále. V něm porazila Macurovou 4:0. V semifinále zdolala Válkovou 4:2 a postoupila do finále, kde se opět utkala s Bezdíčkovou. Tu zdolala po pěkném boji 4:2 a tak se Aneta mohla ve Skutči radovat z vítězství v turnaji! Gratulujeme!
21.9. se potom Aneta zúčastnila turnaje na TJ Solidarita Praha, kterého se zúčastnilo celkem 23 hráček. Zde Aneta opět vyhrála svoji skupinu a postoupila rovnou do čtvrtfinále turnaje. Zde porazila Charvátovou v tie-breaku 7:4 a postoupila do semifinále. Zde se utkala opět s Bezdíčkovou, kterou zdolala tentokrát 6:2. Aneta poznala hořkost porážky až v posledním finálovém zápase. Zde podlehla až v tie-breaku Jílkové 6:8. Z Prahy si tak odvezla výborné 2. místo. Gratulujeme!

Posledního babytenisového turnaje sezóny se zúčastnil rovněž Adam Křepinský. Ten se zúčastnil 22.9. turnaje na OAZA Praha. Tohoto turnaje se zúčastnilo celkem 30 hráčů. Adamovi se podařilo postoupit z 5-členné skupiny do finálového pavouka. V I. kole se mohl po výhře 6:3 radovat z postupu do osmifinále, kde poté podlehl 2:6.