Jednotlivci

Výsledky našich hráčů v prázdninovém období

Jednotlivci | neděle 1. září 2013, 13:08

Zde se můžete podívat na výsledky našich hráčů, kterých dosáhli v prázdninovém období.

Babytenis - Aneta Štolfová se zúčastnila o prázdninách hned několika turnajů. 6.7. to byl turnaj na LTC Pardubice, kde se ve skupině umístila na 2. místě a postoupila do turnaje útěchy, který také vyhrála. 13.7. potom rozjela v Hlinsku vítěznou sérii. Zde se probojovala až do finále turnaje a ve finále porazila Procházku 5:3 a získala tak v Hlinsku 1. místo. 20.7. vyhrála další turnaj. Tentokrát v Poděbradech. Zde porazila ve finále svoji kamarádku z družstva - Sáru Brabcovou 5:2. 27.7. přidala další výhru v Kolíně, kde si z pekelné výhně (40 C) odvezla rovněž pohár za 1. místo. Gratulujeme ke všem dosaženým výsledkům!

Adam Křepinský se zúčastnil o prázdninách celkem 6 turnajů. Nejvíce se mu dařilo na turnaji v Žiželicích, kde se probojoval do finále turnaje a kde podlehl Kratochvílovi ze Sparty Prahy. Na turnaji v Praze - Wilson Cup - se mu podařilo postoupit ze skupiny do osmifinále a následně do čtvrtfinále turnaje, kde podlehl v boji o semifinále Kováčovi 1:4. Na turnaji v Brně se mu podařilo postoupit rovněž ze skupiny do čtvrtfinále, kde podlehl 3:4 Lazarčikovi ze Slovenska. V Poděbradech se Adamovi ze skupiny postoupit nepodařilo. O týden později v Kolíně se mohl radovat z postupu ze skupiny, ale jeho cesta skončila opět ve čtvrtfinále. O posledním víkendu se Adam zúčastnil turnaje ve Žďáře nad Sázavou, kde se probojoval do finále útěchy, ve kterém podlehl Bauerovi (brodský hráč) 1:4.

Luboš Laštovička měl o prázdnínách na pilno a zúčastnil se hned několika turnajů. 29.6. se mu podařilo v Poličce vybojovat 2. místo, kde ve finále podlehl Fedaskovi ze Sparty Praha. 6.7. uhrál Luboš na Agrofertu Prostějov krásné 7. místo z celkem 29 hráčů. 7.7. to byl turnaj v Letovicích, který Luboš vyhrál a odvezl si 1. místo. O týden později - 13.7. - si Luboš odvezl 5. místo z turnaje v Brně (TC MJ Brno). Luboš se zúčastnil v létě dlouhodobé série turnajů na Spartě Praha a na TC MJ Brno. V obou případech se mu podařilo postoupit na závěřečný turnaj, tzv. Masters, které se hraje tento víkend. O výsledcích budeme informovat.
 
Poznámka: Zveřejněny jsou pouze výsledky, které byly zaslány na mailovou adresu administrátora. Není v silách administrátora vyhledávat výsledky všech hráčů na webu ČTS. To se týká kategorie minitenis, babytenis. Administrátor se proto omlouvá všem hráčům, kteří se turnajů v létě zúčastnili - a bylo jich jistě daleko více - a nejsou zde uvedeni.

Mladší žactvo - Patricie Bartóková. Přes léto se zúčastnila 6 turnajů. 5.7. na TK Ústí nad Labem (B), kde nepostoupila přes I. kolo. 20.7. to byl turnaj na TK Konstruktiva Praha, kde porazila v I. kole Kavříkovou 6:1, 6:2. 1. místo získala spolu s Helenou Grubauerovou ve čtyřhře, kde ve finále porazila děvčata pár Pátková, Zýtová 7:6, 2:6, 1:0 (8). 16.8. neprošla Patricie přes I. kolo na TC Gaudeo Brno, dařilo se jí ale opět lépe ve čtyřhře. Zde spolu s Helenou získala 3. místo. 23.8. se Patricii podařilo získat cenné body do žebříčku na Spartě Praha (A). Zde vyhrála v I. kole nad Šarochovou 6:1, 6:2. Další "áčkový" turnaj absolvovala Patricie ve Valašském Meziříčí, kde uhrála rovněž I. kolo. Zde porazila Valovou 3:6, 6:1, 6:0. 24.8. obsadila Patricie 2. místo v turnaji čtyřhry v Týnci nad Labem. 16.7. to bylo spolu s Helenou ještě 3. místo ve čtyřhře na TSM Vysočany.

Karolína Tajovská - 29.6. se podařilo Karolíně uhrát I. kolo na TK PTA Kolín, kde přehrála Gaertnerovou 6:4 a 6:1. 20.7. zde získala Karolíne spolu s Morawskou 3. místo ve čtyřhře. 

Helena Grubauerová - 6.7. se jí podařilo přejít přes I.kolo na TENIS-CENTRUM DTJ HK, když porazila Sommerovou 6:3, 6:4. 16.7. si stejný výsledek zopakovala v Praze, kde na TSM Sokol Vysočany porazila Škachovou 6:0, 6:2. Dále se Helena zúčastnila turnajů 18.7. na TCD Horní Měcholupy, 20.7. na TK Konstruktiva Praha a 13.8. na Lokomotivě Praha. Ani v jednom  turnaji se jí však nepodařilo postoupit přes I. kolo. 16.8. si Helena zahrála na TC Gaudeo Brno, kde v I. kole vyhrála nad Harvison 6:0, 6:3. Z turnajů čtyřher si přivezla již výše zmiňované 1. místo z TK Konstruktiva Praha a 3. místo ze Sokola Vysočany. Další 3. místo si přivezla z TC Gaudeo Brno. Všechna tato umístění, dosáhla spolu s Patrícií. 6.7. to bylo další 3. místo ve čtyřhře. Tentokrát si však zahrála s Lancovou a tohoto úspěchu dosáhla n TENIS-CENTRUM DTJ HK.

Aleš Bouchner - Aleš odehrál přes prázdniny celkem 7 turnajů. 29.6. si odvezl z Tempa Praha 3. místo. 6.7. uhrál ve Žďáře n/Sázavou I. kolo, když vyhrál nad Pěničkou 2x 6:0. 13.7. to bylo další I. kolo ve Světlé nad Sázavou, kde porazil Aleš Galoviče rovněž 2x 6:0. 27.7. se mu podařilo vyhrát domací turnaj Rebut Cup, kdy ve finále porazil Slabíka 6:1, 6:0. 2.8. si v Pelhřimově poradil Aleš s Kravkou, kterého porazil 6:2 a 6:0. 6.8. vyhrál nad Štěpánem  6:0, 6:1. Turnaj se odehrál v Praze na TCD Horní Měcholupy. 17.8. potom uhrál Aleš další I. kolo, a to na turnaji ve Znojmě. Tam porazil Zeleného 4:6, 6:1 a 1:0. Ve čtyřhře slavil Aleš v doma v Havlíčkově Brodě, kde se mu podařilo vyhrát turnaj spolu s Grünem. 2. místo potom bral ve Žďáře n/Sázavou. Tuto čtyřhru sehrál spolu se Sklenkou.
 
Vojtěch Křepinský - 27.7. podlehl na domácím turnaji Rebut Cup hned v I. kole. Dalším turnajem byl 31.7.  turnaj na Solidaritě Praha, kde se mu podařilo uhrát I. kolo. V něm porazil Pableho 6:4, 6:2. 6.8. poté podlehl na turnaji v Praze na TCD Horní Měcholupy v I. kole Zámečníkovi. Ve čtyřhře potom obsadil spolu se Slabíkem 2. místo na domácím turnaji Rebut Cup.