Jednotlivci

Turnajové výsledky

Jednotlivci | středa 12. června 2013, 06:08

O víkendu se konal Východočeský přebor babytenistů. Přebor se hrál zvlášť jak v kategorii chlapců, tak v kategorii dívek. Za náš oddíl se ho zúčastnili, Jakub Milichovský, Adam Křepinský a Aneta Štolfová.

Přeboru chlapců se zúčastnilo celkem 30 hráčů. Jakubovi Milichovskému se ze skupiny do finálového pavouka postoupit nepodařilo. Nutno podotknout, že měl smůlu na los a měl těžkou skupinu. Adam Křepinský obsadil ve skupině po 3 výhrách a jedné prohře 2. místo, ze kterého postoupil do čtvrtfinále. V něm podlehl  Kravaříkovi 4:6 a dále nepostoupil.
Aneta Štolfová vyhrála bez porážky svoji skupinu B a postoupila do čtvrfinále. Zde si poradila s Válkovou a postoupila do semifinále. V něm podlehla Odehnalové, až po dramatickém zápase, ve kterém podlehla 5:7. Na turnaji, kterého se zúčastnilo celkem 23 hráček, tak vybojovala 5. místo.

V sobotu se Aneta zúčastnila turnaje v Brně v Lužánkách. Turnaje se zúčastnilo 15 hráček. Aneta ve skupině B 2x vyhrála a podlehla až Švarcové z TK Agrofert Prostějov . Ze skupiny tak postoupila ze 2. místa. Ve skupině o 5.-8. místo oba zápasy vyhrála a obsadila tak v Brně pěkné 5. místo. Stejného turnaje se zúčastnil i Luboš Laštovička, který si v sérii babytenisových turnajů, pořádaných tímto oddílem vede velmi dobře a v celé sérii drží zatím celkové 3. místo.

Patricie Bartóková se zúčastnila turnaje mladších žákyň kat. "A" v Havířově. V kvalifikaci porazila Kubáňovovou 7:6, 3:6, 6:4, v dalším kole kvalifikace pak podlehla Panáčkové 0:6, 4:6. Pro další fázi turnaje využila tzv. lucky losers a podívala i do hlavní části turnaje. V něm pak v I. kole odešla poražena z duelu s Procházkovou 2:6, 1:6.