Jednotlivci

Výsledky našich hráčů z proběhlého víkendu

Jednotlivci | pondělí 31. března 2014, 22:23

Celkem 3 hráči našeho oddílu se o víkendech zúčastnili tenisových turnajů.

Adam Křepinský se v zimní halové sezóně zúčastnil série turnajů v Praze na I. ČLTK. Z celkových 4 turnajů se zúčastnil 3, když jednou byl nemocen. V dlouhodobé části se Adamovi podařilo obsadit výborné 6. místo z celkového počtu 48 hráčů a podařilo se mu probojovat na závěrečné Masters, které se hrálo v neděli. Toho se zúčastnilo celkem 16 nejlepších hráčů. Na tomto závěrečném turnaji se mu však nevedlo podle představ a po 2 prohrách a 1 výhře se mu nepodařilo postoupit ze zákl. skupiny a turnaj tak pro něj skončil již po zákl. části.
Další série turnajů v halové sezóně se zúčastnil Luboš Laštovička. Tomu se podařilo na Spartě Praha probojovat rovněž na závěrečné Masters a vyvrcholení sezóny. To se hrálo v sobotu. Pro nemoc se ho však nemohl zúčastnit, což je jistě velká škoda.

Anetě Štolfové se na turnaji mladších žákyň v Kolíně nepodařilo projít přes I. kolo. V něm podlehla po boji Seifertové (TK PTA Kolín) 6:7 (2), 6:4, 0:1 (7). Chuť si Aneta spravila částečně v turnaji čtyřhry, kterou sehrála s Kunitsynovou (TENIS-CENTRUM DTJ HK). V I. kole se děvčatům podařilo zvítězit nad párem Beranová (Slavoj Žiželice n.C.), Podškubková (TK Spartak Jihlava) 2:6, 6:3, 1:0 (3). Ve čtvrtfinále pak děvčata podlehla po vyrovnaném zápase páru Výprachtická (Tenis club Dvůr Králové), Severová (LTC Kolín) 5:7, 6:4, 0:1 (9).

Do čtvrtfinále turnaje v Pardubicích se probojoval mladší žák Aleš Bouchner. Ten měl I. kolo volné, ve II. kole si poradil s Nekutem (LTC Pardubice) 6:0, 6:1. Ve čtvrtfinálovém zápase pak podlehl po vyrovnaném zápase Batličkovi (Clasic tenis club o.s.) 6:7 (7), 6:4.