Jednotlivci

Karolína Tajovská se probojovala v Hradci Králové do finále

Jednotlivci | pondělí 31. března 2014, 00:36

2. místo z Hradce Králové si přivezla Karolína Tajovská. Další výborná umístění přidali Aneta Štolfová a Patrície Bartóková.

Na turnaji mladších žákyň na TENIS-CENTRUM DTJ HK se Karolíně dařilo. V I. kole měla volno, ve II. kole vyhrála 2x 6:0 nad Prouzovou (TENIS-CENTRUM DTJ HK). Stejným výsledkem si poradila i s Nývltovou (Lokomotiva Trutnov) a postoupila do semifinále turnaje. Zde vyhrála nad Korsákovou (TK Česká Skalice) 6:2, 6:3. Ve finále turnaje pak podlehla Tobiškové (TC Kvasiny) 2:6, 1:6. Gratulujeme k zisku 2. místa!
Aneta Štolfová si na stejném turnaji poradila ve II. kole s Brabcovou (Chotěbořské strojírny Chotěboř), nad kterou vyhrála 6:3, 6:1. Ve čtvrtfinále turnaje pak podlehla pozdější vítězce Tobiškové 2:6, 1:6.  
Ve společné čtyřhře získala naše děvčata 3. místo. V I. kole porazila pár Vávrová, Macurová (obě TENIS-CENTRUM DTJ HK) 6:1, 6:4. V semifinále turnaje pak děvčata podlehla až po boji páru Šalamounová (T.J. Sokol Šumperk), Tobišková ( 2:6, 6:3, 0:1 (6). Gratulujeme k zisku 3. místa!

Patrície Bartóková se neztratila na turnaji mladších žákyň na Vitality Březnice. Ve II. kole si poradila s Koudelkovou (TK ZVVZ Milevsko), které nadělila 2x 6:0. V čtvrtfinále si poradila rovněž hladce s Kuttovou (LTC TONSTAV-SERVICE Č.B.), kterou porazila 2x 6:1.  V semifinále turnaje pak podlehla Kroupové (TK Slavia Plzeň) 4:6, 2:6. Gratulujeme k zisku 3. místa!
V turnaji čtyřhry se Patrície spolu s Kroupovou  probojovala do finále turnaje. V něm porazila děvčata pár Šimková (TK Horažďovice), Vetráková (TK Škoda Plzeň o.s.). Gratulujeme k zisku 1. místa!