Jednotlivci

Aleš Bouchner vyhrál turnaj v Poděbradech!

Jednotlivci | pondělí 17. února 2014, 10:06

Aleš Bouchner vyhrál turnaj mladšího žactva v Poděbradech. Vojtěch Křepinský vybojoval 3. místo a společně pak chlapci vyhráli turnaj čtyřhry! Další dobrá umístění přidali naši babytenisté v domácím turnaji babytenisu.

Aleš Bouchner - 1. místoTurnaj pořádaný Lokomotivou Nymburk se odehrál v pěkném tenisovém areálu v Poděbradech-Kluku. Aleš porazil ve II. kole (I. kolo volné) Škrabánka (TJ LTC Poděbrady) 2x 6:0. V semifinále se popral o vítězství a po výhře 4:6, 6:1, 1:0 (10:2) nad Vocáskem (TJ LTC Poděbrady) postoupil do finále. Ve finále si pak poradil se Šulcem (Slavoj Žiželice), kterého porazil 6:2, 6:0. Gratulujeme k zisku 1. místa!
Vojtěch Křepinský vyhrál v I. kole nad Klímou (TJ LTC Poděbrady) 6:4, 6:1. V II. kole se pak Vojta mohl radovat z vítězství nad Veselým (TC Hořice), kterého porazil 6:1 a 6:0. V semifinálovém zápase svedl Vojta 2 hodiny trvající zápas se Šulcem, kterému podlehl 6:7 (7:9) a 5:7. Gratulujeme k zisku 3. místa! 
Společně si pak chlapci zahráli turnaj čtyřhry, ve kterém se jim podařilo postoupit přes pár Škrabánek, Vocásek (2x 6:0) do finále turnaje. Zde porazili pár Šulc, Veselý 6:3, 6:0. Gratulujeme k zisku 1. místa!

Luboš Laštovička vyhrál domácí turnaj babytenisu REBUT CUP 2014. Gratulujeme k 1. místu! Adam Křepinský vybojoval stříbro. Gratulujeme k zisku 2. místa. Jakub Milichovský obsadil 4. místo a Lukáš Mühlfait pak 5. místo. V turnaji děvčat obsadila 5. místo domácí Jessica Adamcová.  

Karolína Tajovská se zúčastnila turnaje mladších žákyň v Praze (Tenis Cibulka). I. kolo měla volné. Ve II. kole porazila Vlčkovou (TJ Lokomotiva Plzeň) 7:6 a 6:2, Ve čtvrtfinále pak podlehla Musilové (TŠ Hostivař) 2x 3:6. Turnaje se zúčastnila rovněž Aneta Štolfová, které v I. kole skrečovala Hájková. Ve II. kole pak podlehla Aneta po dlouhém zápase Musilové 7:5, 4:6, 0:1.