Jednotlivci

Aneta Štolfová vybojovala 3. místo v Českých Budějovicích

Jednotlivci | sobota 22. března 2014, 14:43

Spolu s Karolínou Tajovskou pak děvčata přidala ještě 3. místo ve čtyřhře!

Aneta s KarolínouV I. kole si Aneta poradila s Kuttovou (LTC TONSTAV - SERVICE Č.B.), kterou porazila 6:4, 6:3. Ve II. kole porazila Aneta ve 3 setech přemožitelku Karolíny z I. kola - Kosíkovou (LTC TONSTAV - SERVICE Č.B.) 2:6, 6:2 a 6:4. V semifinále pak Aneta podlehla Bezdíčkové (LTC TÁBOR 1903) 4:6 a 0:6. Aneta tak obsadila na turnaji 3. místo. Gratulujeme.
Turnaje se zúčastnila rovněž Karolína. Ta podlehla v I. kole Kosíkové 1:6, 4:6. Společně si zahrála děvčata čtyřhru. V I. kole se jim podařilo přehrát pár Caissová , Rainkeová (obě LTC TONSTAV - SERVICE Č.B.) 2x 6:1. Semifinálový zápas pak musel náš pár za stavu 6:4 a 2:1 pro pár Jeníčková (Tenis Tábor), Vondráková (LTC Tábor 1903) skrečovat, protože Aneta si poranila kotník. I tak obsadila děvčata 3. místo! Gratulujeme!

Honzík Štolfa se zúčastnil 2 turnajů v minitenise. V Poličce se neprobojoval do finálového pavouka, ale vše si vynahradil v pavouku útěchy, ktarý vyhrál a obsadil tak 9. místo z celkového počtu 16 hráčů. V Pardubicíh se Honzík zúčastnil známého a tradičního turnaje O Perníkovou raketu. V zákl. skupině 2x vyhrál a pouze jednou prohrál. Přesto to na postup nestačilo - tři hráči měli shodný počet výher a proher a postupujícího určil nezvykle los. Tady neměl Honza šťastnou ruku a zahrál si tak opět útěchu. Tu opět bez problémů vyhrál  zopakoval si 9. místo z Poličky.