Jednotlivci

Výsledky našich hráčů v uplynulém období

Jednotlivci | úterý 24. července 2012, 16:12

Babytenistky Karolína Tajovská a Aneta Štolfová se zúčastnily turnaje na ŽLTC Brno. Karolína vyhrála svojí skupinu, ve které se o první místo utkala s Kučerovou. Tu porazila 4:3. Ve čtvrtfinále si poradila se Šmerdovou 4:0 a v semifinále podlehla Hrdinové 1:4. V zápase o 3. místo se utkala znovu Kučerovou, které podlehla tentokrát 3:4. Na turnaji tak obsadila 4. místo.
Aneta si nalosovala těžkou skupinu, ve které měla obě finalistky turnaje - Hrdinovou a Ohnoutkovou.  Ve skupině tak porazila Wirglerovou 4:2 a podlehla oběma finalistkám. Ve skupině o 9.-16. místo se dostala do malého finále, kde se potkala znovu s Wirglerovou. Tentokrát však prohrála.
 

Helena Grubauerová postoupila 21.7., na babytenisovém turnaji v Hradci Králové, ze skupiny a obsadila celkové 5. místo. 

Aleš Bouchner si přivezl z Kolína 3. místo. Prohrál zde až v semifinále, do kterého se probojaval velmi hladce. Gratulujeme ke 3. místu na babytenisovém turnaji v Kolíně.

Adam Pullmann se zúčastnil hned nekolika turnajů. Nejlépe se mu výsledkově dařilo na turnaji v Táboře, kde obsadil rovněž 3. místo. Jeho cesta se zde zastavila v semifinále. Gratulujeme ke 3. místu, dosaženému v konkurenci 24 hráčů! Dalším turnajem byl turnaj na Agrofertu Prostějov, kde se Adam umístil v konkurenci 22 výborných hráčů na 15. místě. 21.7. to pak byl turnaj v Brně na TC-MJ. Z 18 hráčů se Adam umístil na 10. místě.