Jednotlivci

Aleš Bouchner prohrál v Poličce až ve finále, Luboš Laštovička válí

Jednotlivci | neděle 1. července 2012, 13:55

V Poličce se tento víkend konal oblíbený turnaj babytenisu.

Chlapecké části turnaje se zúčastnili z našeho oddílu Aleš Bouchner, Luboš Laštovička  a Adam Křepinský. Nejlépe se dařilo Aleši. Ten se umístil ve své skupině na 2. místě, když prohrál pouze s favoritem turnaje Zavřelem z Prostějova 1:4. Ve čtvrtfinále turnaje porazil Aleš Palána z Ledče n./ Sázavou 4:2. V semifinále se utkal s Málkem ze Spartaku Jihlava a toho porazil rovněž 4:2. Ve finále se pak utkal se svým soupeřem ze skupiny Zavřelem a podlehl mu 0:4.  Gratulujeme k zisku 2. místa!
Adam i přes snahu a bojovný výkon z velmi těžké skupiny - kde se rovnou 3 hráči umístili mezi prvními 4 - nepostoupil a v pavouku útěchy prohrál s Brunou z Litomyšle 3:4, když již vedl 3:1.
Luboš si zahrál rovněž, po 1 vítězství v zákl. skupině, útěchu. V té se dostal do finále, kde podlehl a umístil se na 10. místě.
 

V odpoledních hodinách se Luboš zúčastnil ještě turnaje minitenisu. Ten se odehrál rovněž v Poličce. Po vítězství ve skupině a relativně snadném čtvrtfinále a semifinále prohrál Luboš ve finále s Rouchalem 0:2. O den později se zúčastnil Luboš ještě turnaje minitenisu v Litomyšli. Tam narazil na Rouchala již v semifinále a opět mu podlehl. Tentokrát 1:2.  V boji o 3. místo porazil Brunu a získal tak 3. místo. Gratulujeme ke 2. místu v Poličce a 3. místu v Litomyšli!