Jednotlivci

Karolína Tajovská a Luboš Laštovička vybojovali o víkendu 3. místo

Jednotlivci | pondělí 11. června 2012, 16:07

O tomto víkendu byla v soutěži družstev přestávka a místo toho se hráli tenisové turnaje. Zde přinášíme výsledky našich hráčů.

Luboš Laštovička 1. po levé straněOtevřeného Středočeského přeboru v minitenise, který pořádal TK Lány se zúčastnili Luboš Laštovička a Jakub Milichovský. Dobrou formu posledních dní potvrdil Luboš Laštovička, který v zákl. skupině výhrál všechny 3 zápasy 2:0 a postoupil do čtvrtfinále, kde porazil Fialu 2:0. V semifinálovém zápase pak podlehl Štylerovi 0:2 a obsadil tak na těžkém turnaji výborné 3. místo. Gratulujeme!
Jakub Milichovský se umístil v 5-členné skupině na 3. místě a postoupil do osmifinále, kde podlehl Vodičkovi. Do dalších bojů tak již nezasáhl. Přesto potvrdil stoupající výkonost. 

Na babytenisovém turnaji v Říčanech si zahrály Karolína Tajovská a Aneta Štolfová. Karolína Tajovská vyhrála svojí tříčlennou skupinu, když jednou vyhrála 4:0 a poté 4:1. Ve čtvrtfinále, kam postoupila, porazila hráčku Prostějova Švarcovou 4:1 a postoupila do semifinále. V tom podlehla další hráčce Prostějova. Do finále se tak neprobojovala. Získala však na turnaji krásné 3. místo. Gratulujeme! Aneta Štolfová ve své základní tříčlenné skupině porazila Kroutilovou z Ledče n. Sázavou 4:1 a poté podlehla Švarcové z Prostějova 1:4. Ze druhého místa ve skupině postoupila do pavouka útěchy. Zde měla v I. kole volný los a v dalším zápase podlehla po pěkném souboji Zýtové 3:5. Ve skupině útěchy obsadila třetí místo a celkově z 21 hráček pěkné 10. místo. 

Patricie Bartóková podlehla ve II. kole na turnaji mladších žákyň ve Vysokém Mýtě Palánové z TK Ledeč nad Sázavou 2x 3:6 ( I. kolo volné ). Čtyřhru sehrála spolu s Palánovou a v semifinále podlehla děvčata páru Ceeová (TK VČE Hradec Králové), Ducháčková (TK Ústí nad Labem) 2x 1:6. Gratulujeme k zisku 3. místa.

Jakub Švec vyhrál na turnaji mladšího žactva v Kolíně I. kolo, když porazil Dudáše (LTC Kolín) 6:2, 6:2. Ve II. kole pak nestačil na Náhlovského (LTC Kolín), kterému podlehl 2x 1:6. V turnaji čtyřhry podlehl v semifinále spolu s Koudelou (Tenisový klub Benátky nad Jizerou) páru Náhlovský, Krumich (LTC Kolín) 0:6, 1:6. V turnaji čtyřhry tak obsadil 3. místo. Gratulujeme!