Jednotlivci

Luboš Laštovička 2. na Východočeském oblastním přeboru

Jednotlivci | úterý 22. května 2012, 15:12

Pěkného úspěchu dosáhl Luboš Laštovička, který se na Východočeském oblastním přeboru minitenisu umístil na 2. místě. Také další hráči našeho oddílu se zúčastnili Oblastních přeborů.

Luboš Laštovička 2. zlevaVýchodočeského oblastního přeboru v minitenise, který se konal ve Vysokém Mýtě, se zúčastnili z našeho oddílu Luboš Laštovička a Jakub Milichovský. Luboš vyhrál bez problémů svoji skupinu B, ve které postupně porazil Rouchala, Jurajdu, Jakuba a Kubu Milichovského. Postoupil do finálové skupiny, kde vyhrál celkem 4 zápasy z 5. Podlehl pouze Jansové 1/2 a získal tak 2. místo na Východočeském oblastním přeboru. Gratulujeme ke 2. místu!
Jakub Milichovský si vylosoval rovněž skupinu B. V silné skupině, ve které měl jak Rouchala, tak Luboše se umístil na 4. místě. V útěše se probojoval do malého finále, kde podlehl Filipovi. Jakub se umístil na 8. místě.

O den později se konal ve Vysokém Mýtě, turnaj babytenisu Technifibre Cup 2012. Toho se zúčastnil kompletní babytenisový tým B - Aleš Bouchner, Adam Pullmann, Aneta Štolfová a Karolína Tajovská. Aleš se umístil v zákl. skupině C na 2. místě a postoupil do závěrečných finálových bojů, kde ve čtvrtfinálovém zápase podlehl Menšíkovi 1:4. Ze 2. místa v zákl. skupině postoupil rovněž Adam. Ten se ve čtvrtfinále utkal s Kárníkem,  s kterým v zákl. skupině prohrál 4:5. Tentokrát podlehl 0:4. Do semifinále turnaje se tak našim chlapcům nepodařilo postoupit.
Aneta s Karolínou se umístili ve svých skupinách svorně na 3. místech, do finálových bojů tak děvčata nepostoupila.

Východočeského oblastního přeboru mladších žákyň v Trutnově se zúčastnila Patricie Bartóková. Ta uhrála I. kolo, ve kterém zvítězila nad Kuželovou z Tenis Centra Nová Paka 6:2, 6:1. Ve II. kole podlehla Josefové z Tenis Centra DTJ Hradec Králové 0:6, 2:6.
Ve Světlé nad Sázavou se konal Oblastní přebor mladšího žactva. Jakub Švec zde podlehl v I. kole Šrámkovi z SK Třebechovice pod Orebem 3:6 a 2:6.