Jednotlivci

Turnajové výsledky z víkendu 15.-16.01.2011

Jednotlivci | neděle 16. ledna 2011, 12:15

V sobotu 15.1. se hráči našeho oddílu zúčastnili turnajů ve třech věkových kategoriích.

Aneta Štolfová se zúčastnila v Litomyšli svého prvního turnaje v kategorii minitenis. V základní skupině obsadila Aneta po dvou výhrách a po dvou prohrách 3. místo. Ve skupině "útěchy", kam Aneta postoupila, obsadila konečné 7. místo z 11 účastníků.
Adam Křepinský musel bohužel z důvodu nemoci účast ne tomto turnaji odříci.

Vojtěch Křepinský bojoval na turnaji babytenisu v nedalekém Vysokém Mýtě. V základní skupině 2x vyhrál a 1x prohrál. Postoupil tak ze 2. místa do závěrečných finálových bojů. Ve finálové skupině pak 2x prohrál a 1x vyhrál. Radoval se tak ze 7. místa z cekových 16 účastníků turnaje.

Na TO TJ Tesla Pardubice se o tomto víkendu konal Halový oblastní přebor mladších žákyň. Za náš oddíl se ho zúčastnila Veronika Časarová a Gabriela Dipoldová.
Veronice se po minulém víkendu, kdy slavila 1. místo na turnaji v Praze, nedařilo. V I. kole měla volno a ve II. kole podlehla Dunajčákové z TK Kvasiny 2:6, 3:6.
Gabriela Dipoldová podlehla v I. kole Bernardové 4:6 a 1:6. Ve čtyřhře spolu s Jakoubkovou ( Lokomotiva Trutnov ) porazila děvčata v I. kole pár Lamiová ( TJ Lázně Bělohrad ), Bernardová 7:6, 6:0. Ve II. kole pak podlehla děvčata páru Dunajová ( TK Choceň ), Kalivodová ( TC Profistav Litomyšl ) 2:6 a 1:6.