Jednotlivci

Veronika Časarová vyhrála turnaj v Praze

Jednotlivci | pondělí 10. ledna 2011, 22:38

Členka našeho tenisového oddílu TJ Jiskra HB vyhrála turnaj mladšího žactva WILSON CUP v Praze. Navrch přidala ještě finálovou účast ve čtyřhře.

Do turnaje vstupovala Veronika v pozici nasazené 1. Svoji úlohu zvládla a celý turnaj vyhrála. I. kolo odpočívala a ve II. kole vyprovodila z kurtu Kohoutovou ( 1. Vestecká sportovní o.s. ) 6:0, 6:1. Ve III. kole porazila Veronika Bendovou ( Lokomotiva Beroun ) 2x 6:4. Semifinálové prokletí posledních turnajů prolomila Veronika proti Havlové ( WILSON Tenis Centrum ), kterou porazila po boji 6:7, 6:4 a 1:0. Svěřeňkyně trenéra Brucknera si tak vybojovala svoji první finálovou účast, kterou bez rozpaků proměnila na vítězství v celém turnaji. Ve finále nedala šanci 2. nasazené Novákové ( TSM Sokol Vysočany ) a porazila ji přesvědčivě 6:2 a 6:0!
Navrch přidala Veronika finálovou účast ve čtyřhře. V té podlehla spolu s Novákou, po dramatickém zápase, páru Havlová, Kubová ( TGC Kunratice ) 5:7 a 6:7. Gratulujeme! 

Gabriela Dipoldová se zúčastnila silně obsazeného turnaje mladšího žactva kategorie "B" v Hradci Králové, kde podlehla v I. kole  Kohoutkové z LTK Liberec. O týden dříve ( 1.-3.1. ) se Gabriela zúčastnila turnaje staršího žactva v Poličce kde porazila v I. kole Quittovou 6:3 a 6:1. Ve II. kole pak podlehla Pekařové z TK Natali.

Sestry Jana a Kateřina Dipoldovy se zúčastnily 8.-10.1. turnaje dorostu rovněž v Poličce, kde spolu sehrály čtyřhru. V I. kole pak podlehly páru Štrynclová, Štrynclová z TK TILIA Brno. 

Na babytenisovém turnaji v Litomyšli se představil Vojtěch Křepinský. Ten si i přes dobré výkony v základní skupině postup nezajistil a obsadil v zákl. skupině 3. místo. Ve skupině "útěchy" se pak po výhře nad Tyclem 5:4 umístil na celkovém 9. místě.