Jednotlivci

Trojnásobné zastoupení v Poličce

Jednotlivci | úterý 14. prosince 2010, 22:16

Na turnaji mladšího žactva Prince Cup v Poličce měl náš oddíl trojnásobné zastoupení.

Veronika Časarová měla ne turnaji v Poličce v I. kole volno. Ve II. kole porazila po napínavém zápase Šebestovou (TK Abrex) 4:6, 6:1 a 1:0 ( 10:7 ). Ve III. kole porazila favoritku zápasu Hyánkovou (TO TJ Milo Olomouc) 6:4 a 6:1. Semifinálový zápas však už vyzněl lépe pro výborně hrající Čechánkovou z TJ Zbrojovka Vsetín, která vyhrála 2x 6:2. Veronika si tak zopakovala týden staré semifinále na turnaji v Praze a umístila se v Poličce na 3. místě.
Ve čtyřhře se Veronika spolu s Dofkovou (TK AGROFERT Prostějov) probojovala do semifinále, kde prohrála s Hromkovou (TK Natali), Hyánkovou (TO TJ Milo Olomouc) 3:6, 7:5,0:1.

Gabriela Dipoldová si užívala v I. kole rovněž volno a ve II. kole si poradila s Pečenkovou z DTK Skuteč. Ve III. kole však byla nad její síly Dofková z TK AGROFERT Prostějov.
Čtyřhru hrála Gabriela společně s Kluchovou (TJ Žďas Žďár n/Sázavou). Děvčata podlehla ve II. kole páru Kubáňová (TK Slavia Orlová), Šebestová (TK Arbex) 1:6, 1:6.

Třetím brodským zástupcem v Poličce byl za chlapce Jakub Švec. Ten nepřešel přes první kolo, když vypadl s Polišenským (TC Brno) 1:6, 1:6.

Vojtěch Křepinský se zúčastnil babytenisového turnaje v České Třebové. Po dobrém výkonu si Vojta zajistil postup ze základní skupiny do dalších vyřazovacích bojů a v České Třebové bral konečné 5. místo.

Adam Křepinský se měl zúčastnit turnaje v minitenisu rovněž v České Třebové. Tento turnaj však byl pro malou účast zrušen.