Jednotlivci

Začala zimní halová sezóna

Jednotlivci | neděle 5. prosince 2010, 23:17

O právě proběhlém víkendu začala zimní halová sezóna. Barvy brodské Jiskry hájili čtyři hráči našeho oddílu.

Adam Křepinský si nevedl na minitenisovém turnaji v Poličce (Prince Cup) špatně. Postup mezi nejlepší čtyřku mu unikl doslova mezi prsty. V základní skupině 2x vyhrál a 2x prohrál. Do dalších vyřazovacích bojů šel ze 3. místa. Celkově se pak umístil na 5. místě.

Vojtěch Křepinský se zúčastnil babytenisového turnaje v Poličce Prince Cup. Naději na lepší umístění mu vzal neproměněný mečbol proti celkově druhému Burešovi a následně zcela zbytečně prohraný zápas se Zátopkem 1:4. Celkově se tak Vojta umístil na 4. místě.

Veronika Časarová bojovala na turnaji v Praze (LOB Slovan Bohnice) s konkurencí a zároveň i silným nachlazením. Přesto si vedla velmi dobře. V I. kole měla volno, ve II. kole si poradila s Tomanovou (I.ČLTK Praha) 6:2, 6:1. Čtvrtfinále vybojovala  po napínavém zápase s Vaňkovou (TK LTC Děčín) 7:6, 7:5. V semifinále narazila na Anastasii Kuzevanovou (I.ČLTK Praha) se kterou prohrála 2:6, 0:6. Veronika tak v Praze skončila na pěkném 3. místě.
Ve čtyřhře pak spolu s Novákovou (TSM Sokolov Vysočany) dokráčela děvčata do finále, kde podlehla vítěznému páru Zemanová, Zemanová (LOB Slovan Bohnice) 3:6, 3:6.

Josef Vaňkát neprošel na turnaji staršího žactva v Náchodě přes první kolo. V něm podlehl Mazáčovi z TK Náchod.