Jednotlivci

Veronika Časarová potřetí třetí

Jednotlivci | neděle 19. prosince 2010, 21:13

Na turnaji mladších žákyň, pořádaným TJ Radlice, se umístila Veronika Časarová potřetí v řadě na třetím místě.

Zdá se že semifinále je pro Veroniku Časarovou zakleté. Potřetí během tří týdnů byla krůček od finále. Tento víkend rozehrála dobře turnaj pořádaný TJ Radlice. V I. kole porazila hladce Štefcovou (SK KOMETA Praha) 6:2, 6:0. Kubelkovou z tenisového oddílu TC Hamr porazila ve II.kole 6:3 a 6:2. Se Zdrůbeckou se potkala Veronika již v září na turnaji v Praze, tehdy jí podlehla 2x 2:6. I tentokrát měla soupeřka navrch a Veroniku do finále, po výhře 6:1, 6:2, nepustila.
Ve čtyřhře se Veronika umístila se svojí partnerkou Kvochovou (Lokomotiva Trutnov) na 2. místě, když ve finále podlehla děvčata páru Kaminská (TK Tanvald), Zdrůbecká (TJ Radlice) 4:6, 4:6. Gratulujeme!

Jakub Švec podlehl v Pardubicích na turnaji mladšího žactva Vackovi z domácího oddílu TCV Pardubice v I. kole.

Na turnaji starších žákyň v České Třebové startovaly sestry Dipoldovy - Jana a Gabriela. Ty měly smolný los a narazily na sebe hned v I. kole. Do II. kola postoupila Jana, která se radovala z výhry 6:1, 6:0. Ve II. kole měla Jana smůlu, když narazila na vítězku celého turnaje Wasserbauerovou (TK Hlinsko), se kterou prohrála 4:6, 1:6.

Josef Vaňkát se zúčastnil turnaje staršího žactva BABOLAT CUP ŘEVNICE. V I. kole měl volno a ve II. kole pak podlehl Jančíkovi z OAZA Praha.