Jednotlivci

Turnajové výsledky našich hráčů

Jednotlivci | úterý 28. srpna 2012, 18:56

Luboš Laštovička 1. místo Sparta PrahaLuboš Laštovička se zúčastnil několika turnajů v minitenise. 18.8.  si zahrál na minitenisovém turnaji na Spartě Praha. Na tomto turnaji sehrál Luboš celkem 7 zápasů, které všechny vyhrál 2:0 bez ztráty setu. Na Spartě tak obsadil 1. místo. V sobotu 25.8. odehrál turnaj na TO Baník Praha a byl to opět turnaj vítězný. V celém turnaji nenašel přemožitele a všechny zápasy vyhrál opět 2:0. O den později se Luboš zúčastnil turnaje na ŽLTC Brno. Ve velmi dobře obsazeném turnaji obsadil konečné 3. místo. Gratulujeme k zisku dvou 1. míst a jednoho 3. místa.
Nedělního turnaje minitenisu v Litomyšli se zúčastnili hned 3 naši hráči. Nejlépe se vedlo Matěji Merunkovi, který obsadil 6. místo. Jessica Adamcová obsadila v turnaji 15. místo a 17. místo brala Kateřina Váchová.

Nezaháleli ani babytenisté. Ti se zúčastnili opět turnaje konaného v Kolíně. Aleš Bouchner předvedl opět dobrý výkon a turnajovým pavoukem se postupně opět prokousal do semifinále. V něm potrápil favorita zápasu Horálka a podlehl 4:6. V turnaji tak obsadil 3. místo. Za zmínku stojí, že je to již třetí 3. místo z Kolína. Gratulujeme k výsledku.
Děvčata si vedla také velmi dobře a v základní skupině nedala svým soupeřkám mnoho šancí a postupně postoupila do semifinále turnaje. V něm Aneta podlehla vítězce Petržílkové a obsadila tak na turnaji 3. místo. Karolína postoupila do finále, kde podlehla Petržílkové až ve zkrácené hře. Gratulujeme Anetě k 3. místu a Karolíně k 2. místu. 

Patricie Bartóková se zúčastnila turnaje mladších žákyň v Plané nad Lužnicí. Zde uhrála I. kolo, v němž porazila Hanušovou (TJ Solidarita Praha 10) 5:7, 7:6, 6:3. Ve II. kole pak nestačila na Naxerovou (TK Dobřichovice), které podlehla 1:6, 2:6.