Jednotlivci

1x 2. místo a 2x 3. místo

Jednotlivci | úterý 14. srpna 2012, 19:46

Přinášíme výsledky našich hráčů z proběhlého víkendu.

Luboš Laštovička prošel na minitenisovém turnaji v Poličce hladce do finále, kde podlehl až Fedascovi ze Spartaku Jihlava. Gratulujeme ke 2. místu! 

Adam Pullmann se v Poličce zúčastnil turnaje babytenisu. Zde postoupil ze základní skupiny do skupiny finálové a v souboji o 3. místo podlehl Davidovi Palánovi 3:4, když již vedl 40:0. Adam se tak umístil na celkovém velmi pěkném 4. místě z 15 hráčů.
Babytenisového turnaje v Poličce se zúčastnily i děvčata Karolína Tajovská, Aneta Štolfová a Helena Grubauerová. Nejlépe se vedlo Anetě, ta si přivezla z Poličky 3. místo. Helena se umístila na 5. místě a Karolína vyhrála finále útěchy. Gratulujeme Anetě k zisku 3. místa!
 

 Patricie Bartóková na turnaji mladších žákyň v Českých Budějovicích podlehla v I. kole Čurdové (LTC TONSTAV-SERVICE Č.B.) 3:6, 6:7. Ve čtyřhře se spolu s Kluzákovou (Tenis Tábor) probojovala přes pár Čurdová, Pešková (TJ Jiskra Třeboň) 6:3, 4:6, 1:0 do semifinále. V něm podlehla děvčata páru Hejdová, Nixová (TK Spartak Jihlava) 7:6, 0:6 a 0:1. Gratulujeme k zisku 3. místa ve čtyřhře!