Jednotlivci

3x 3. místo pro naše hráče

Jednotlivci | středa 8. srpna 2012, 08:20

Z víkendových turnajů si naši hráči přivezli 3x 3. místo.

Vojtěch KřepinskýLuboš Laštovička se zúčastnil turnaje minitesu na Spartě Praha. Základní skupinu vyhrál bez jediné prohry. Ve čtvrtfinále porazil Valovou 2:0 a v semifinálovém zápase podlehl stejným výsledkem domácí Frühvirtové. O 3. místo poté porazil Roubala 2:0. Gratulujeme k zisku 3. místa!

Na babytenisovém turnaji ve Znojmě si zahrál Aleš Bouchner. Ten si vedl v zákl. skupině velmi dobře. Prohrál zde pouze se Zavřelem z Agrofertu Prostějov, jinak slavil 3x vítězství. Ve čtvrtfinále si poradil se Štolou, kterého porazil 4:0. V semifinále potom podlehl Aleš Žilkayovi 1:4 a zahrál si tak o 3. místo. V tomto zápase podlehl Alanovi. Aleš tak obsadil ve Znojmě velmi dobré 4. místo z 20 hráčů, když se před ním umístili pouze hráči Agrofertu Prostějov.

Dobře si vedla i Patricie Bartóková. Ta se na turnaji mladšího žactva v České Třebové radovala z postupu do semifinále, když předtím porazila Šišmovou z TK Natali 6:0, 6:1. V semifinále pak nestačila na Bubeníčkovou z T.J. Sokol Šumperk. Gratulujeme k zisku 3. místa v turnaji jednotlivců!

Vojtěch Křepinský se zúčastnil turnaje mladšího žactva v Kolíně. Byl to pro něho první turnaj po 3 měsíční pauze, kdy nemohl hrát ani trénovat kvůli zdravotním problémům. V I. kole podlehl dalšímu brodskému hráči Jakubovi Švecovi 2:6 a 4:6, kdy ve druhém setu prohrával již 0:4, ale i přes mohutný finiš se mu zápas již nepodařilo otočit. Vše si vynahradil ve čtyřhře kterou sehrál s Bradáčem ze Slavoje Žiželice n. C. Spolu postoupili po výhře 6:2, 1:6 a 1:0 nad párem Peca (TK SB Světlá n. Sázavou), Punar (LTC Kolín) do semifinále turnaje čtyřhry. Zde pak podlehli  pozdějším vítězům turnaje Náhlovskému s Krumichem. Gratulujeme k zisku 3. místa ve čtyřhře!

Jakub Švec si zahrál rovněž na turnaji v Kolíně. Jak již bylo řečeno, Jakub postoupil přes Vojtu do další fáze turnaje. Tam podlehl Šťastnému.