Jednotlivci

O víkendu se našim tenistům dařilo

Jednotlivci | čtvrtek 17. července 2014, 08:19

Celkem 4 poháry si přivezli naši tenisté z víkendových turnajů.

Helena Grubauerová v Plané nad Lužnicí, 3. místoHelena Grubauerová se zúčastnila turnaje mladších žákyň v Plané nad Lužnicí. Jako nasazená hráčka měla I. kolo volné. Ve II. kole porazila Růžičkovou (Jiskra Bechyně) 6:2, 6:4. Ve čtvrtfinále turnaje si pak Helena poradila s Koukalovou (TK Pelhřimov) 6:1, 6:3 a probojovala se tak do semifinále turnaje. Zde podlehla Bezdíčkové z LTC Tábor 1903 3:6, 2:6. Helena tak obsadila na turnaji 3. místo. Gratulujeme!
Z turnaje čtyřhry si přivezla Helena další umístění na "bedně". Spolu s Weinzettlovou (TK Soběslav) se probojala do semifinále, kde podlehla děvčata páru Kalinová (TK Sparta Praha), Neubauerová (LOB Slovan Bohnice) 0:6, 1:6. Gratulujeme k zisku 3. místa v turnaji čtyřhry!

Babytenista Luboš Laštovička nenašel na sobotním turnaji v Poděbradech konkurenci a celý turnaj vyhrál způsobem "start - cíl". Ve finále porazil Lejdara ze Dvora Králové nad Labem jendoznačně 5:0. Gratulujeme k 1. místu v turnaji!
V neděli se Luboš zúčastnil dalšího turnaje, tentokrát ve Znojmě. Lubošova cesta se zastavila opět až ve finále, kde podlehl těsným výsledkem 3:4 Hrazdilovi z TK AGROFERT Prostějov. Gratulujeme k zisku 2. místa.

Adam Křepinský se zúčastnil babytenisového turnaje na Spartě Praha. V zákl. 5 - členné skupině 2x prohrál a 2x vyhrál. Obsadil tak ve skupině 3. místo a do dalších bojů nepostoupil.