Jednotlivci

Naši hráči úspěšní ve Žďáře nad Sázavou

Jednotlivci | pátek 11. července 2014, 05:43

Hned 5 hráčů našeho oddílu se zúčastnilo turnaje mladšího žactva ve Žďáře nad Sázavou.

Brodští hráči na turnaji ve Žďáře n./ Sázavou.Aleš Bouchner se probojoval do semifinále turnaje, ve kterém podlehl Divišovi z HTK Třebíč 1:6, 4:6. Vojtěch Křepinský podlehl hned v I. kole domácímu Štolovi 6:0, 6:7, 0:1 (12:14). V turnaji čyřhry dokráčeli oba naši chlapci do finále turnaje. V něm podlehli páru Grün, Diviš (oba HTK Třebíč) 3:6, 6:7 (4:7). Turnaje se zúčastnil rovněž Jan Bauer. Ten podlehl v I. kole Hrdličkovi (TJ Žďár n./ Sázavou) 3:6, 2:6. Alešovi gratululujeme k zisku 3. místa! Zároveň gratulujeme Vojtovi a Alešovi k zisku 2. místa v turnaji čtyřhry!

Do turnaje dívek se přihlásila i Karolína Tajovská a  Aneta Štolfová. Obě děvčata se probojovala do semifinále turnaje, kde na sebe narazila. Brodský souboj vyšel lépe pro Karolínu, která zvítězila 6:1, 6:0. Ve finále turnaje se potom utkala Karolína s Bubeníkovou (TK AGROFERT Prostějov), které podlehla 2x 1:6. Turnaj čtyřhry sehrála obě naše děvčata společně a probojovala se rovněž do finále turnaje. V něm se jim vedlo lépe než chlapcům a po výhře 2:6, 6:3, 7:5 se mohla Karolína s Anetou radovat z výhry nad párem Hanáková (TC Brno) Bubeníková. Anetě gratulujeme k zisku 3. místa! Karolíně gratulujeme k zisku 2. místa! Karolíně a Anetě gratulujeme k zisku 1. místa v turnaji čtyřhry!

Helena Grubauerová se zúčastnila turnaje na Solidaritě Praha. Ve II. kole (I.kolo volné) podlehla po boji Novotné (TK Neridé) 6:1, 5:7, 2:6. 

Minitenista Denis Kraučuk se zúčastnil turnaje minitenisu na LTC Pardubice. V turnaji se mu vedlo velmi dobře a obsadil v něm 3. místo! Gratulujeme!