Jednotlivci

Aneta Štolfová vyhrála čtyřhru ve Skutči

Jednotlivci | úterý 10. června 2014, 07:08

Turnajové vítězství ve čtyřhře si z turnaje mladších žákyň ve Skutči přivezla Aneta Štolfová. 3. místo získal na Oblastním přeboru babytenistů ve Vysokém Mýtě Luboš Laštovička.

O právě proběhlém víkendu se soutěže družstev nekonali a tak se někteří naši hráči rozjeli na turnaje jednotlivců. Ve Skutči se hrál turnaj mladších žákyň DTK Skuteč Cup. Toho se zúčastnila z našeho oddílu Aneta Štolfová. V turnaji jednotlivců porazila ve II. kole (I. kolo volné) Eisovou (TC Chrudim) 2x 6:0. Ve čtvrtfinále Aneta podledla Vítkové (1. Východočeská tenisová) 2x 3:6, když v I. setu vedla již 3:1. Turnaj čtyřhry sehrála spolu s Řezníčkovou (TK Kunštát). V I. kole se děvčatům podařilo porazit I. nasazený pár turnaje Rožboudová (TJ Jiskra Třeboň) , Jedličková (TENIS-CENTRUM DTJ HK) 7:5, když ve II. setu byl zápas skrečován ve prospěch našeho páru. V I. setu prohrával náš pár již 1:4! Přes vítězné semifinále, nad domácím párem Spilková, Burešová 6:2, 6:0, se pak děvčata probojovala do finále turnaje, ve kterém porazily pár Brabcová, Podškubková 7:6 (4), 6:4. Gratulujeme k zisku 1. místa!

Babytenisté Luboš Laštovička s Adamem Křepinským se zúčastnili Oblastního přeboru babytenistů ve Vysokém Mýtě. Luboš Laštovička vyhrál svoji skupinu a postoupil do finálového pavouka, kde podlehl v semifinále vítězi turnaje Rouchalovi 1:4. Gratulujeme k zisku 3. místa!
Adam Křepinský postoupil do finálového pavouka ze 2. místa ve skupině. Ve vyřazovacích bojích se mu však nedařilo a podlehl zde Matějíčkovi 2:4.