Jednotlivci

Výsledky našich hráčů z uplynulého víkendu

Jednotlivci | úterý 29. dubna 2014, 17:39

Stříbrné medaile za 2. místo v turnaji čtyřhry si přivezli z Kolína mladší žáci Vojtěch Křepinský a Aleš Bouchner.

Aleš s VojtouOkresního přeboru mladšího žactva na LTC Kolín se o víkendu zúčastnili Vojtěch Křepinský a Aleš Bouchner. Aleš si ve II. kole (I. kolo volné) poradil se Silbernáglem (Slavoj Český Brod) 2x 6:1. Ve čtvrtfinále pak Aleš podlehl pozdějšímu vítězi turnaji Drbohlavovi (Slavoj Český Brod) 6:2, 4:6, 0:1 (6), když jako jediný sebral vítězi turnaje alespoň set.
Vojta napodobil Aleše a ve II. kole (I. kolo volné) porazil Janečka (Slavoj Žiželice n. Cidlinou) 6:1, 6:3. Ve čtvrtfinále zaváhal Vojta hlavně v I. setu, který dospěl do stavu 6:6 a následně Vojta nezvládl tiebreak. Kubelkovi (Slavoj Český Brod) tak podlehl 6:7 (6), 3:6.
Čtyřhru si zahráli Vojta a Aleš spolu. I. kolo měli volné, ve II. kole si vybojovali postup do finále, když porazili pár Vala, Holub (oba TK Pernštýn 1897 Pardubice) 7:5, 6:1. Ve finále pak podlehli naši hráči páru Janeček, Kopecký - 35 bodů (Slavoj Český Brod), kdy promarnili svoje šance na dobrý výsledek v I. setu. Za stavu 6:5 promarnili chlapci 2 setboly a do třetice nezvládli další tiebreak. V zápase tak podlehli 6:7, 1:6. Gratulujeme k zisku 2. místa!