Jednotlivci

Výsledky našich hráčů

Jednotlivci | středa 23. dubna 2014, 08:04

Přinášíme výsledky našich hráčů z právě uplynulého víkendu.

Luboš Laštovička s trofejí za 5. místoLuboš Laštovička se v zimním období zúčastnil série babytenisových turnajů v Brně. Na okruhu se mu vedlo velmi dobře a probojoval se tak i na závěrečné MASTERS, kam se probojovala špička současného babytenisu. MASTERS se hrálo tento víkend. Mezi 8 nejlepšími účastníky se neztratil a z Brna si přivezl celkové pěkné 5. místo. 

Vojtěch Křepinský se zúčastnil turnaje mladšího žactva v Poděbradech - Linhart Cup. V I. kole se utkal s Kravaříkem (LTC Pardubice), kterého porazil 6:4, 6:0. Ve II. kole pak podlehl Kočandrlemu (Tenis Cibulka) 7:5, 2:6, 0:1 (9).

Aneta Štolfová a Karolína Tajovská si zahrály na Meziokresním přeboru Pardubického kraje ve Svitavech. Obě hráčky postoupily do čtvrtfinále turnaje. Aneta nejprve porazila Chocholouškovou (TC Chrudim) 6:0, 6:1. Ve II. kole pak Jansíkovou (TK SB Světlá n. Sázavou) 6:1, 6:4. Ve čtvrtfinále pak Aneta podlehla Pečenkové (DTK Skuteč) 2x 1:6. Karolína měla sobotu také víteznou. Škuligovou (TK Pernštýn 1897 Pardubice) porazila v I. kole 2x 6:1 a Kotvovou (TJ Spartak Polička) ve II. kole 6:2, 6:1. Ve čtvrtfinále podlehla Karolína druhé nasazené hráčce  Kmínkové (TK Pernštýn 1897 Pardubice) 3:6, 2:6.
Jako již tradičně sehrála děvčata spolu čtyřhru. V té se probojovala do semifinále, když nejprve porazila pár Doležalová, Sůrová (obě TC Chrudim) 2x 6:0 a pár Heřmanová (LTC Chrudim), Šalamounová (T.J. Sokol Šumperk) 6:4, 7:6. V semifinále podlehla děvčata páru Pečenková, Sperátová (obě DTK Skuteč) 4:6, 3:6. Gratuluje k zisku 3. místa!