Jednotlivci

O víkendu 2x 3. místo ve čtyřhře pro náš oddíl

Jednotlivci | neděle 30. ledna 2011, 21:48

3. místo ve čtyřhře získaly o víkendu Veronika Časarová a Kateřina Dipoldová.

Veronika  měla na turnaji mladších žákyň v Praze - 1. Vestecká sportovní - v I. kole volno. Ve II. kole podlehla domácí hráčce Mokienkové až v tie-breaku po setech 5:7, 6:3, 0:1.
Spolu s Kvochovou ( Lokomotiva trutnov ) si zahrála Veronika čtyřhru a v I. kole porazily děvčata pár Mokienko, Nemešková ( KAPITOL Tenis ) 6:0, 6:0. V zápase o finále podlehly po vyrovnaném zápase páru Dosdá ( 1. Vestecká sporovní ), Přikrylová ( TK Spartak Jihlava ) 6:7, 5:7. Veronika získala 3. místo ve čtyřhře. Gratulujeme!

Sestry Jana a Gabriela Dipoldovy se potkaly ve II. kole turnaje starších žákyň ve Vysokém Mýtě ( I. kolo obě volno ). Jana přehrála svoji sestru 6:1, 7:5 a postoupila do čtvrtfinále turnaje kde podlehla Pospíšilové z TO TJ Tesla Pardubice.

Kateřina Dipoldová si zahrála turnaj dorostu v Litomyšli a přivezla si 3. místo ze čtyřhry. V úvodním zápase spolu s Vošeckovou ( TK VČE Hradec Králové ) porazily pár Musilová, Štěpánková ( obě TC Chrudim ) 6:7, 6:3,1:0. V semifinále podlehly páru Ondráčková ( TC Profistav Litomyšl ), Stehlíková ( TO SK Žamberk ). Kateřina tak získala druhé 3. místo pro náš oddíl o tomto víkendu. Gratulujeme!