Jednotlivci

Josef Vaňkát se radoval v Praze z bronzu ve čtyřhře

Jednotlivci | pondělí 24. ledna 2011, 15:02

Josef Vaňkát se zúčastnil turnaje staršího žactva Tempo Cup Open 2010.

V I. kole měl zástupce našeho oddílu volno. Ve II. kole přehrál Vodičku ( TO Letov Letňany ) 6:0 a 6:1. Ve čtvrtfinále pak podlehl vítězi celého turnaje Sládkovi z SK OAZA Praha 3:6, 1:6.
Turnaj čtyřhry sehrál spolu s Vaňkem z SK Satalice. V I. kole porazili chlapci po boji pár Voráč, Zich ( oba TJ Šroubárna Žatec ) 6:4 a 7:6. V semifinále pak chlapci podlehli páru Lorenc ( 1. Vestecká Sportovní o.s. ), Měrka ( SK Aritma Praha ) 4:6 a 3:6. Josef Vaňkát tak vybojoval ve čtyřhře 3. místo. Gratulujeme!

V Pardubicích se konal Halový oblastní přebor starších žákyň. Za náš oddíl se ho zúčastnila Jana Dipoldová, která podlehla v I. kole Škuligové ( TK Pernštýn 1897 Pardubice ) 1:6 a 2:6.

Gabriela Dipoldová podala na turnaji mladších žákyň v Poličce dobrý výkon a v obou částech turnaje se probojovala do čtvrtfinále. V turnaji jednotlivců měla v I. kole volno a ve II. kole porazila Pospíšilovou z TC MJ-Tenis 6:4, 6:2. Ve čtvrtfinále pak podlehla finalistce Slezákové ( TK SK Zlín ) po boji 3:6 a 5:7.
Ve čtyřhře porazila Gabriela spolu s Procházkovou ( Sokol Letovice ) pár Nožičková ( SK třebechovice p. Orebem ), Lebišová ( Sokol Letovice ) 6:4 a 6:0. Ve čtvrtfinále podlehla děvčata páru Dofková ( TK AGROFERT prostějov ), Slezáková 2:6, 3:6.

Turnaje mladšího žactva Linhart Cup 4 v Poděbradech se zúčastnil Jakub Bartoň. Toho vyřadil v I. kole Bartůšek z TO TJ Tesla Pardubice.