Jednotlivci

Medailové žně brodských tenistů

Jednotlivci | středa 5. září 2012, 06:28

Celkem 5 medailí si přivezli naši hráči z víkendových turnajů.

V sobotu se konal známý a oblíbený turnaj minitenisu O perníkovou raketu. Z Pardubic si vítězství přivezl Luboš Laštovička. Ten nedal svým soupeřům opět žádnou šanci a vyhrál všechny zápasy 2:0, bez ztráty setu. Gratulujeme k zisku 1. místa!
Turnaje v Pardubicích se zúčastnil rovněž Lukáš Mühlfeit. Tomu se v turnaji rovněž dařilo a obsadil 3. místo. Gratulujeme k zisku 3. místa.

Aleš Bouchner se mohl o víkendu radovat z dalšího úspěchu. Dařilo se mu na turnaji babytenisu ve Žďáře nad Sázavou. Zde i přes jednu porážku ve skupině nakonec svoji skupinu vyhrál a postoupil do čtvrtfinále. V něm porazil Trávníčka 4:0. V semifinále porazil jihlavského Málka 6:2 a postoupil do finále turnaje. V hezkém zápase zde podlehl Palánovi 5:7, když výsledek se přeléval dlouho ze strany na stranu. Gratulujeme k zisku 2. místu!

Na babytenisový turnaj do Žiželic se vydaly dvě nerozlučné kamarádky, Aneta Štofová a Karolína Tajovská. Obě děvčata ve svých skupinách 3x vyhrála a 1x prohrála. Postupovala tak do semifinále ze 2. míst. V semifinále obě děvčata svým soupeřkám podlehla a obsadila tak na turnaji shodně 3. místo. Gratulujeme k zisku 3. místa!

Až do Chebu se na turnaj mladších žákyň vydala Patricie Bartóková. Ta vyhrála v I. kole nad Šimkovou z TK Skalník Mariánské Lázně 6:1, 6:3. Ve II. kole podlehla pak pozdější finalistce Drábkové (TK Neridé) 0:6, 0:6.