Aktuality

Jessica Adamcová v semifinále na domácím turnaji.

Aktuality | sobota 9. března 2019, 16:36

Ve dnech 23.-25.2. se uskutečnil v našem oddíle turnaj staršího žactva LA CUP 2019. Chlapecké části turnaje se zúčastnilo pouze 8 hráčů. Dívčí část turnaje byla obsazena silněji. V konkurenci 15 hráček si vedla dobře naše hráčka Jessica Adamcová, která vybojovala na turnaji 3. místo v jednotlivcích a 2.místo v turnaji čtyřhry.

Turnaj chapců měl slabou účast v podobě pouze 8 chlapců. Z toho byli 3 hráči z domácího oddílu. Erik Šrámek podlehl v I. kole prvnímu nasazenému hráči turnaje Jakubovi Maškovi (TJ Žďár nad Sázavou) 4:6, 4:6. Lukáš Mühlfait podlehl rovněž v I. kole a to Tadeáši Havlovi (TK Spartak Jihlava) 0:6, 1:6. Adam Křepinský v I. kole zvítězil nad Martinem Mojžíšem (Sportcentrum Uhříněves) po skreči soupeře za stavu 3:0. Ve II. kole podlehl Adam Filipu Piechulovi (TJ Žďár nad Sázavou) 6:2, 2:6, 0:1 (3). Turnaj vyhrál Tadeáš Havel jenž ve finále zvítězil na Filipem Piechulou 6:0, 6:1. Turnaj čtyřhry se pro malý počet hráčů neuskutečnil. Na kompletní výsledky turnaje se můžete podívat zde.

Turnaje děvčat se zúčastnilo cekem 15 hráček. Jessica Adamcová zastupovala domácí oddíl. Jessica se probojovala po dvou jasných vítězstvích do semifinále turnaje. V semifinálovém zápase se utkala Jessica s první nasazenou hráčkou turnaje Janou Pejčevovou z BLTC Brno. Té Jessica skrečovala zápas po prvním setu 3:6. Jessica tak na turnaji obsadila pěkné 3. místo. Ve finále turnaje se utkala Jana Pejčevová s Viktorií Monikou Ferdusovou. To vyznělo lépe pro první nasazenou hráčku turnaje Janu Pejčevovou, která porazila druhou nasazenou hráčku turnaje Viktorii Moniku Ferdusovou (TC Brno) po boji 6:4, 7:5.
V turnaji čtyřhry se umístila Jessica spolu s Šarlotou Pávkovou z HTK Třebíč na 2. místě. Ve finále odlehla děvčata páru Jana Pejčevová, Viktorie Monika Ferdusová 2:6, 1:6. Jessice gratulujeme ke 3. místu v turnaji jednotlivců a ke 2. místu v turnaji čtyřhry! Na kompletní výsedky turnaje se můžete podívat zde.

prazdniny