Aktuality

Adam Svoboda vyhrál domácí turnaj mladšího žactva!

Aktuality | středa 23. ledna 2019, 17:46

19.-21.1. se uskutečnil v našem oddíle turnaj mladšího žactva, který byl velmi početně obsazen. Turnaj se uskutečnil tradičně ve dvou kategoriích - chlapci, dívky. Turnaj chlapců ovládl domácí hráč Adam Svoboda. Spolu s dalším domácím hráčem Erikem Šrámkem ovládli chlapci i turnaj čtyřhry.

Turnaje chlapců se zúčastnilo celkem 23 hráčů. Domácí oddíl měl v turnaji hned 4 zástupce. Adama Svobodu, Erika Šrámka, Josefa Trtíka a Pavla Suchánka. Nejlépe se vedlo Adamovi, který jako nasazená jednička turnaje celý turnaj vyhrál. Cestou do finále nezaznamenal Adam vážnější potíže a ve finálovém zápase porazil svého soupeře Tomáše Vomelu z HTK Třebíč 6:3, 6:1. Gratulujeme k vítězství v turnaji! Erik Šrámek postupoval jako druhý nasazený hráč turnaje z dolní poloviny pavouka. Probojoval se do semifinále turnaje, ve kterém podlehl Tomášovi Vomelovi 2x 1:6. Gratulujeme ke 3. místu! Josef Trtík podlehl v I. kole Josefu Všetečkovi z TJ Kraví Hora Brno 2:6, 1:6. Pavel Suchánek měl I. kolo volné a ve II. kole podlehl po velkém boji Tomáši Krškovi z TK Hlinsko 3:6, 7:5, 0:1 (8).
Turnaj čtyřhry ovládl domácí pár Adam Svoboda, Erik Šrámek. Chlapci ve finále zvítězili nad párem Matěj Roubal (TK Konstruktiva z.s.), Pavel Suchánek 6:2, 7:5. Gratulujeme Adamovi s Erikem k vítězství v turnaji čtyřhry! Pavlovi pak ke 2. místu! Kompletní výsledky turnaje zde.

Děvčat bylo 21 a domácí oddíl zastupovala pouze jedna hráčka - Vanesa Haviárová. Ta vyhrála první dvě kola a probojovala se do čtvrtfinále turnaje, kde se potkala s Nelou Míškovou z TJ Žďár nad Sázavou. Té podlehla Vanesa 2x 0:6. Turnaj se stal kořistí pro druhou nasazenou hráčku turnaje Nelu Vobořilovou. Ta se měla utkat ve finále turnaje s první nasazenou hráčkou turnaje Sofií Mallinu (TK Spartak Jihlava), ale pro skreč první nasazené hráčky se stala vítězkou právě Nela Vobořilová z TO TJ Tesla Pardubice.
Turnaj čtyřhry ovládl pár Anna Vobořilová. Vanesa sehrála čtyřhru ś NIcole Zábranovou z LTC Humpolec. Děvčata si nevedla vúbec špatně a finále jim uniklo o vlásek. V semifinále podlehli páru Sofie Mallinu, Sára Staňková (obě TK Spartak Jihlava) po těsném výsledku 2:6, 6:3, 0:1 (9). Gratulujeme Vanese ke 3. místu v turnaji čtyřhry! Kompletní výsledky turnaje zde.

prazdniny