Aktuality

Rebut Cup 2019 zná své vítěze

Aktuality | úterý 12. února 2019, 08:26

Ve dnech 9.-10.2. proběhl v našem oddíle další z řady halových turnajů. Turnaj dorostu Rebut Cup 2019 vyhráli Petr Koubovský z SK Satalice a Nicole Victoria Hrbková ze ŽLTC Brno.

Celkem 15 hráčů se zúčastnilo chlapecké části turnaje. Náš oddíl měl na turnaji pouze jednoho zástupce a to Vojtěcha Křepinského. Vojta se v I. kole utkal se Šťepánem Klímou z TJ LTC Poděbrady. Ve vyrovnaném zápase Vojta nakonec po výsledku 5:7, 6:4, 0:1 (6) svému soupeři podlehl a do další fáze turnaje nepostoupil. Vítězem turnaje se stal první nasazený hráč turnaje Petr Koubovský z SK Satalice, který ve finále porazil Oldřicha Groise (TC-MJ TENIS Líšeň) 6:1,6:0.
Turnaj čtyřhry vyhrála dvojice Petr Koubovský, Jiří Makovský (Start Brno). Ta zdolala ve finále pár Filip Nováček (TO TJ Tesla Pardubice), Štěpán Klíma (TJ LTC Poděbrady) 7:5, 3:6, 1:0 (6). Na kompletní výsledky turnaje se můžete podívat zde.  

Dívčí části turnaje se zúčastnilo 14 hráček a náš oddíl zde neměl zastoupení žádné. Turnaj vyhrála způsobem start cíl první nasazená hráčka turnaje Nicole Victoria Hrbková. Ta neměla během turnaje žádné větší potíže a ve finále vyhrála nad Viktórií Lackovou (Jiskra Otrokovice) 6:1, 6:1.
Turnaj čtyřhry se pro malý zájem hráček neuskutečnil. Na kompletní výsledky turnaje se můžete podívat zde.

prazdniny