Jednotlivci

Praha Wilson Circuit 2010, Profistav Cup, KBT Cup 2010

Jednotlivci | středa 22. září 2010, 13:50

Na těchto 3 turnajích se o víkendu představilo celkem 5 brodských tenistů.

 Veronika Časarová vpravoVeronika Časarová se zúčastnila turnaje mladších žákyň Praha Wilson Circuit 2010, který pořádal tenisový klub Tenis Cibulka. V prvním kole Veronika porazila Wohlovou ( SK Černošice ) 6:1 a 6:0. Ve druhém pak zdolala druhou nasazenou hráčku turnaje Mlíkovskou ( TC VŠ Praha ) 6:4, 6:4. Ve čtvrtfinále pak podlehla Zdrůbecké ( TJ Radlice ) 2:6, 2:6.

Ve čtyřhře pak spolu s Kupkovou ( Lokomotiva Beroun ) porazily v semifinále pár Plachá ( TK Spartak Jihlava ), Přikrylová ( Lokomotiva Beroun ) 6:3 a 6:2. Ve finále pak podlehly páru Poláčková ( TK Slavia Plzeň ), Zdrůbecká ( TJ Radlice ) 3:6, 4:6. Veronika se tak umístila se svojí spoluhráčkou Lucií Kupkovou na druhém místě.

V Litomyšli se hrál turnaj mladších žáků Profistav Cup. Toho se za náš oddíl zúčastnili Jakub Švec a Hynek Závrský. Jakub tentokrát zvládl první kolo a radoval se z výhry nad Žárovským ( TO TJ MILO Olomouc ) 2:6, 6:0 a 1:0. Ve druhém kole však narazil na prvního nasazeného hráče turnaje, 102. hráče žebříčku a vítěze celého turnaje Diblíka ( LTC Vysoké Mýto ) se kterým prohrál ve dvou setech.

Hynek Závrský měl v prvním kole volný los a ve druhém podlehl třetímu nasazenému Chalupovi ( TK AGROFERT Prostějov ) ve dvou setech 2:6, 2:6.

Mladší žákyně Gabriela a Jana Dipoldovy se zúčastnily turnaje starších žákyň KBT Cup 2010 ve Vysokém Mýtě. Gabriela měla v prvním kole volno a ve druhém kole se utkala s o  2 roky starší Kovačkovou ( TK Spartak Jihlava ), které podlehla ve dvou setech. Jana měla rovněž v prvním kole volný los a ve druhém kole pak podlehla po velké bitvě Markové ( SK Třebechovice pod Orebem ) 7:6, 2:6, 5:7.