Jednotlivci

Deštivý víkend ukončil letní sezónu 2010

Jednotlivci | středa 29. září 2010, 08:01

Uplynulý víkend se odehrály poslední turnaje letní tenisové sezóny 2010.

V Pelhřimově se 22.-26.9. konal turnaj mladšího žactva Jihočeský B, kterého se zúčastnili za náš tenisový oddíl Veronika Časarová a Hynek Závrský. Veronika porazila v prvním kole Altrichterovou ( TK Spartak Jihlava ) ve dvou setech 6:4, 6:1. Ve druhém kole pak podlehla páté nasazené Ševčíkové ( Tenis Tábor ) 3:6, 2:6. Hynek Závrský měl v prvním kole volný los. Ve druhém kole podlehl Panclovi ( ŽLTC Brno ) 2:6, 0:6.

V kategorii babytenis se Vojtěch Křepinský zúčastnil v sobotu 25.9. kvalitně obsazeného turnaje Tecnifibre Cup 2010 ve Vysokém Mýtě. Na tomto turnaji startovalo celkem 24 hráčů. Ve své skupině se Vojta umístil na třetím místě. Zahrál si tak v druhé polovině turnaje tzv. turnaj Útěchy. Zde se umístil na třetím místě, když prohrál v pěkném semifinálovém zápase 2:4 s Jindrovou z TOSK Žamberk.

Sestry Dipoldovy se zúčastnily turnaje staršího žactva Compac Cup ve Žďáře nad Sázavou, který se konal 25.-27.9. Gabriela Dipoldová měla v prvním kole volno. Ve druhém kole pak podlehla Pekařové ( TK Natali ) 3:6 a 1:6. Jana Dipoldová měla v prvním kole také volný los. Ve druhém kole porazila v pěkném zápase Habešovou ( TJ Žďas Žďár nad Sázavou ) 6:3, 6:2. Poté byl však turnaj kvůli vytrvalému dešti přerušen a bude dohrán v průběhu tohoto týdne. Ve čtvrtfinále se Jana Dipoldová utká s Veselou z Tenisového klubu Tesla Brno.