Jednotlivci

Výsledky našich tenistů v měsíci září

Jednotlivci | neděle 28. září 2014, 05:06

Mladší žactvo: Aneta Štolfová vybojovala 30.8. na Slovanu Bohnice 3. místo v singlu, o týden později 6.9.ve Vysokém Mýtě se probojovala Aneta do finále turnaje a s Kunitsynou potom vyhrála celý turnaj čtyřhry. Na turnaji kat. B v Sezimově Ústí podlehla Aneta v I. kole. Na turnaji kat. A na Tenis Centrum Cafex v Rakovníku se podařilo Anetě uhrát I. kolo kvalifikace a to samé si zopakovala na turnaji stejné kategorie v Dobříši.
Helena Grubauerová podlehla 6.9. na LTC Kolín v I. kole turnaje. Lépe se jí dařilo o 2 týdny později na Tempu Praha, kde se probojovala do finále turnaje a ve čtyřhře se dostala do semifinále turnaje.
Aleš Bouchner podlehl 6.9. v Kolíně v I. kole. 20.9. v Pelhřimově se zúčastnil turnaje kat. B, kde se probojoval Aleš do II. kola turnaje, kde podlehl. 27.9. poté podlehl v I. kole turnaje kat. B na I. ČLTK Praha.
Vojtěch Křepinský vyhrál 6.9. I. kolo na LTC Kolín. Ve II. kole pak podlehl. 13.9. prohrál Vojta I.kolo na Tempu Praha a to samé si zopakoval o 2 týdny později - 27.9. na Tenis Kolovraty.
Honza Bauer se probojaval na turnaji v Hlinsku do semifinále a ve čtyhře si zahrál finále turnaje, kde nakonec podlehl.

Dorost: Matěj Coufal uhrál na turnaji v Semilech I. kolo, ve II. kole pak vypadl. 20.9. na turnaji na LTC Kolín zopakoval Matěj výsledek ze Semil.

Všem hráčům gratulujeme k jejich dosaženým výsledkům!