Jednotlivci

Medailové žně brodských hráčů

Jednotlivci | středa 30. července 2014, 14:55

O víkendu 25.-26.7. se našim hráčům mimořádně dařilo! Z víkendových turnajů si přivezli celkem 9 pohárů!

Jessica Adamcová s pohárem za 3. místo, KolínLuboš Laštovička si přivezl z babytenisového turnaje v Brně-Líšni výborné 3. místo. V souboji o 3. místo zde porazil Hrazdila z TK Agrofert Prostějov. Turnaj je součástí okruhu BT MJ BABOLAT TOUR 2014, kde je Luboš v průběžném pořadí na 1. místě. Gratulujeme k zisku 3. místa!

Adam Křepinský se zúčastnil babytenisového turnaje v Kolíně. Z krásného areálu TK PTA Kolín si přivezl Adam 1. místo, když ve finále turnaje porazil Havlíka 6:3. Gratulujeme k vítězství v turnaji!

Další pohár z Kolína si přivezla Jessica Adamcová. Ta vyhrála bez porážky svoji skupinu a postoupila do závečných bojů. Zde podlehla až v semifinále Kareisové 2:6. Gratulujeme k zisku 3. místa!

Turnaje v Kolíně se zúčastnili i Lukáš Mühlfait a Katka Váchová. Lukášovi se nepodařilo postoupit ze skupiny, když svůj nejlepší zápas sehrál s Adamem, kterému podlehl až v tie-breaku. Katka ze skupiny postoupila a podlehla svojí kamarádce Jessice ve čtvrtfinále turnaje 3:6

Domácí turnaj mladších žáků HIGHLAND CUP 2014 vyhrál Aleš Bouchner. Gratulujeme k vítězství v turnaji! Vojtěch Křepinský obsadil na turnaji 3. místo! Gratulujeme! Spolu oba chlapci získali 2. místo v turnaji čtyřhry! Gratulujeme! O turnaji píšeme na jiném místě.

Aneta Štolfová a Karolína Tajovská vyhrály turnaj mladších žákyň v Jihlavě. Na Bedřichově se jim dařilo a ve finále porazily pár Podškubková (TK Spartak Jihlava), Brabcová (Chotěbořské strojírny Chotěboř) 6:4, 7:5. Gratulujeme k vítězství v turnaji!

Karolína přidala na turnaji semifinále a tedy zisk 3. místa. V semifinále podlehla Podškubkové 4:6, 2:6. Gratulujeme k zisku 3. místa!

Aneta podlehla na turnaji ve II. kole vítězce turnaje Hejdové (TK Spartak Jihlava).

 Turnaje čtyřhry mladších žákyň v Horních Měcholupech se zúčastnila Helena Grubauerová. Ta spolu s Kubíkovou (Sportcentrum Uhříněves) turnaj vyhrála. Ve finále jim skrečoval pár Ferfecká, Slavíčková (obě TŠ Lucie Hradecká). Gratulujeme k vítězství v turnaji!