Aktuality

Výsledky našich družstev z víkendových soutěží

Aktuality | pondělí 20. června 2016, 14:37

Některá družstva již svoje soutěže ukončila (dospělí, minitenis), některá v soutěžích pokračují. Přinášíme přehled o tom, jak se našim tenistům dařilo.

Družstvo dorostuDorost: Ve Chvaleticích odehráli naši dorostenci letošní poslední venkovní zápas. Přivezli si odsud těsnou výhru 5:4 a upevnili si prozatimní 4. místo v tabulce Pardubické krajské soutěže B. Po 3 bodech děvčat, přidali 2 body chlapci. O výhře našeho družstva rozhodl zřejmě Jakub Bartoň, který porazil Záleskéko 6:4,6:2. Na výsledky zápasu se můžete podívat zde.

Starší žactvo: Další zápas Pardubického přeboru zavedl naše starší žáky A do Chrudimi. V hezkém areálu zde naši tenisté zvitězili přesvědčivě 8:1. O výsledek musela bojovat Helena Grubauerová, která otočila zápas se Sychrovskou, aby zvítězila 1:6, 6:4 a 6:1. Družstvo staršího žactva A se při prohře Žamberka posunulo už na 2. příčku Pardubického přeboru.Na výsledky se můžete podívat zde. Starší žáci B podlehli v domácím zápase Pardubické soutěže družstvu LTC Pardubice B 2:7. O oba body se postarala Aneta Štolfová. Ta nejprve vyhrála 6:3, 6:1 nad Blaščíkovpo a poté společně s Katkou Váchovou vyhrála děvčata nad párem Blaščíková, Davidová 3:6, 6:4, 1:0. Na výsledky zápasu se můžete podívat zde.

Mladší žactvo: V nedělním domácím zápase Junior Tour se utkali naši mladší žáci A s družstvem TC Dvůr Králové A. V důležitém zápase se podařilo našim tenistům vyhrát 5:4 a připsat si tak do tabulky druhou výhru.Na výsledky zápasu se můžete podívat zde. Mladší žáci B podlehli ve Skutči po těsném výsledku 4:5. Na výsledky se můžete podívat zde.

Babytenis: Babytenisté postoupili do čtvrtfinále Východočeského přeboru, které se odehrálo v Pardubicích. S celkem TO TJ Tesla Pardubice A uhrálo remízu 3:3 a o jediný game mu utekl postup do semifinále této soutěže. Více informací v hodnocení družstev po skončení sezóny.

prazdniny