Aktuality

Postup se nekoná!

Aktuality | středa 15. června 2016, 12:48

Družstvo dospělých podlehlo v posledním zápase favoritovi Východočeské krajské soutěže hradeckému Tenis-Centru 3:6 a postupové choutky tak musí minimálně o rok odložit! Brodští tenisté však podali bojovný výkon, zanechali dobrý dojem a sezónu ukončili na 2. místě!

Družstvo minitenisuO všechny 3 body našeho družstva se postarali hráči s příjmením Brückner. Lukáš si v souboji jedniček obou týmů poradil v třísetové bitvě s Novákem, kterého porazil 5:7, 7:6, 6:2. Filip neponechal nic náhodě a porazil Macuru 6:1, 6:2. Čtyřhru sehráli táta se synem spolu a slavili opět vítězství. Třetí bod přidali po vítězství nad párem Krejčíř, Macura 3:6, 6:2, 6:0. O čtvrtý bod se pokoušel Matěj Coufal. Ten podlehl ve třech setech Kolářovi 2:6, 6:2, 6:2. Pěkný zápas sehrál i Honza Holoubek. Ten podlehl 2x 4:6 Krejčířovi. V dalších zápasech podlehla nejprve děvčata svým zkušenějším soupeřkám - Zuzana Zlochová Kozlíkové 1:6, 0:6 a Pavlína Mühlfaitová Štětkové 2x 2:6. Ve čtyřhře podlehla děvčata páru Kozlíková, Štětková 1:6, 0:6. Matěj Coufal spolu s Honzou Holoubkem podlehli páru Dörre, Kolář 1:6, 0:6. Utkání tak skončilo 3:6. Proti favoritovi skupiny podalo přesto naše družstvo kvalitní výkon a zisk pěti bodů nebyl nereálný. Matěj Coufal a Honza Holoubek po zbylých dvou sahali. V premiérové sezóně si naše družstvo nevedlo špatně a postup mu unikl o malý kousek!

Dorost: Dorost sehrál mistrovský zápas v domácím prostředí s družstvem s TC Chrudim B. Po dvouhrách vedlo naše družstvo 4:2. Následně se našim hráčům podařilo zvítězit ve všech třech čtyřhrách a zápas tak skončil výsledkem 7:2 ve prospěch našeho družstva. Na výsledky se můžete podívat zde.

Starší žáci: Starší žáci A nastoupili v sobotu v mistrovském domácím zápase proti družstvu TK Pernštýn 1897 Pardubice B. S nadsázkou se dá říci, že o osudu a výhře našeho družstva v tomto zápase rozhodl Lukáš Mühlfait, který ve třísetovém zápase zdolal Horáka 2:6, 6:3 a 6:0. Naše družstvo zvítězilo 5:4 a je to již čtvrté vítězství našich hráčů z celkem doposud odehraných 5 zápasů. Na výsledky se můžete podívat zde.
Starší žáci B podlehli na kurtech 1. Východočeská Tenisová Pardubice - TK Vých. sport. HK 2:7. Na výsledky se můžete podívat zde.

Mladší žáci: Mladší žáci A zajížděli k mistrovskému zápasu Junior Tour na kurty LTC Pardubice. V důležitém zápase se, i přes nesmírnou bojovnost, našim tenistům na body dosáhnout nepodařilo a z Pardubic tak odjeli s prázdnou. Po výhře sahala Aneta Štolfová, která se vrátila po nemoci. Za stavu 6:3, 6:6 promarnila 6 mečbolů v tie-breaku a následně zápas prohrála. Bojovnost zdobila děvčata i ve čtyřhře. Zde však děvčata podlehla ve třech setech 6:4, 4:6 a 6:7. Po prohře 3:6 tak nadále naše družstvo okupuje sestupové pozice. Na výsledky se můžete podívat zde.
Mladší žáci B mohli slavit svoji první výhru v soutěži. Nad družstvem TO TJ Tesla Pardubice B zvítězilo naše družstvo 5:4. Na výsledky se můžete podívat zde.

Babytenis: Postup do další fáze Východočeského přeboru mohou slavit babytenisté. V zápase s LTC Pardubice zvítězili 4:2 a obsadili ve své skupině E výborné 2. místo, zaručující postup mezi nejlepších 16 družstev kraje. Na výsledky se můžete podívat zde.

Minitenis: Svoje poslední zápasy má za sebou družstvo minitenisu. Ve dvouutkání s TK Hlinsko podlehlo svému soupeři v prvním zápase 1:7 a ve druhém zápase podlehlo po remíze 4:4 na počet her.

prazdniny