Aktuality

Družstvu dospělých se daří

Aktuality | středa 25. května 2016, 10:29

V sobotu 21.5. vyhrálo družstvo dospělých nad družstvem TK Hlinsko B 6:3. Vyhrálo tak i svůj třetí zápas v řadě a ve Východočeské krajské soutěži drží druhé místo za hráči hradeckého Tenis - centra.

Domácí nastoupili k zápasu s odhodláním vyhrát i svůj třetí zápas v řadě. To se jim podařilo neboť již po všech odehraných singlech vedlo naše družstvo 5:1. Jednička týmu Lukáš Brückner si poradil 2x 6:1 s Matějem Novotným a stejného výsledku dosáhl i Matěj Coufal proti Minaříkovi Petrovi. Dalšího poměrně snadného vítězství se podařilo dosáhnout Michalovi Petráčkovi, který porazil Minaříka Jiřího 6:1, 6:4, O další body museli naši hráči již tvrdě bojovat. Jan Holoubek sehrál třísetový zápas proti Rybišárovi, kterého nakonec porazil 4:6, 6:4 a 6:1. Další tříseťák sehrála Mirka Melounová, která  přehrála Štorkovou Jitku 6:3, 6:7, 7:5. Kvality soupeřky musela uznat Zuzana Zlochová, jenž podlehla hráčce hostujícího družstva Štorkové Michaele 0:6, 2:6. Nicméně do čtyřher nastupovalo naše družstvo již jako vítěz zápasu. Šestý bod přidala dvojice Lukáš Brückner,  Michal Petráček, která přehrála dvojici Minařik Petr, Minařík Jiří 6:0, 6:2. Matěj Coufal a Jan Holoubek sehráli třetí třísetový zápas dne a podlehli v něm páru Rybišár, Novotný 6:4, 4:6, 0:1. Dámskou čtyřhru sehrála za náš oddíl dvojice Zuzana Zlochová, Pavlína Mühlfaitová, které podlehly páru Štorková Michaela, Štorková Jitka 4:6, 2:6. Další zápas Východočeské krajské soutěže sehraje naše družstvo v sobotu 28.5., kdy se utká s družstvem Chlumec n/ Cidlinou B. Utkání se hraje na hřišti soupeře.

Výsledky mládežnických družstev:

Dorost: Družstvo dorostu podlehlo v domácím nedělním zápase 1. Východočeské Tenisové Pardubice - TK Vých. sport. HK 3:6. Zápas byl dlouho otevřenou partií. Po singlech byl stav 3:3, čtyřhry však vyzněly lépe pro hosty a tak se brodští hráči museli smířit s prohrou. Podrobnosti k zápasu najdete zde.

Starší žactvo: Družstvo A starších žáků sehrálo svůj mistrovský zápas na kurtech TO TJ Tesla Pardubice, kde se utkalo s týmem B. Bez větších problémů zde naši tenisté vyhráli 9:0. Podrobnosti k zápasu najdete zde. 
                        Družstvo B starších žáků podlehlo v domácím zápase družstvu TK Hlinsko 1:8. Podrobnosti zápasu najdete zde.

Mladší žactvo: Další těžký zápas sehrálo družstvo mladšího žactva A. Ve Svitavách podlehlo místnímu TO TJ Svitavy A 4:5, kdy o výsledku zápasu se rozhodovalo až v samotném závěru zápasu, který zvládli lépe domácí. Podrobnosti k zápasu najdete zde.
                        Mladší žáci B podlehli družstvu TC Chrudim B 4:5. Podrobnosti najdete zde.

Mini: Nejmenší tenisté podlehli TK Jan Ševeček 2:6. Podrobnosti naleznete zde.

prazdniny