Aktuality

Družstvo dospělých vyhrálo i čtvrtý zápas!

Aktuality | pondělí 30. května 2016, 15:09

Čtvrtý zápas v řadě vyhrálo družstvo dospělých. V Chlumci nad Cidlinou porazilo těsným výsledkem místní družstvo B 5:4. První výhry se dočkalo družstvo mladšího žactva A. Přinášíme výsledky i ostatních našich družstev.

Družstvo dospělýchV Chlumci nad Cidlinou byl stav po singlech nerozhodný 3:3. O všechny 3 body našeho družstva se postarali zkušení borci našeho družstva - Lukáš Brückner, Matěj Coufal a Jan Holoubek. Lukáš Brückner zvítězil nad Pterovickým 6:2, 6:0. Matěj Coufal si poradil s Loudou stejným výsledkem a Jan Holoubek přehrál Hájka 6:3, 6:2. Čtvrtý muž z brodského družstva - Michal Petráček - podlehl Ettelovi 3:6, 1:6. S prohrou se musela smířit i dámská část našeho družstva. Zuzana Zlochová podlehla Charousové 1:6, 2:6 a Mirka Melounová Havlínové 1:6, 0:6. O výsledku se rozhodovalo opět ve čtyřhrách. V těch neponechali naši muži nic náhodě. Vyhráli obě své čtyřhry a zajistli tak vítězství našemu družstvu. Pár Lukáš Brückner, Matěj Coufal vyhrál nad párem Petrovický, Hájek 6:4, 6:3 a druhý náš pár Filip Brückner, Jan Holoubek vyhrál nad párem Louda, Ettel 2x 6:2. Zuzana Zlochová s Mirkou Melounovou podlehly páru Charousová, Maťejů 1:6, 0:6. Z Chlumce nad Cidlinou si tak naše družstvo přivezlo vítězství 5:4 a upevnilo si 2. místo v tabulce Východočeské krajské soutěže. V posledním zápase se utká naše družstvo 11.6. s favoritem skupiny,  královehradeckým Tenis-centrem, o postup do 1. třídy Východočeské krajské soutěže. Utkání se hraje v Hradci Králové.

Dobře si vedlo i naše družstvo dorostu. V Holicích porazilo místní TK 6:3, když základ ke svému vítězství položilo již v singlech, po kterých vedlo již 4:2. Další dva body přidali ve čtyřhře pár Jakub Bartoń a Vojtěch Křepinský, kteří porazili pár Bednář, Macháček 7:6, 6:4 a Helena Grubauerová s Karolínou Tajovskou, které vyhrály nad párem Černá, Jiroutková 6:3, 6:1. Na kompletní výsledky zápasu se můžete podívat zde.

Starsi zaci A hostili v domacim zapase druzstvo TO SK Zamberk B a po vyrovnanem prubehu se mu podarilo rovnez vyhrat. Po singlech vedlo nase druzstvo 4:2. Potrebny paty bod pridala devcata. Karolina Tajovska s Helenou Grubauerovou porazily par Skodova, Sokolova 6:3, 7:5. Starsi zaci tak vyhrali 5:4. Na kompletni vysledky zapasu se muzete podivat zde.
Starsi zaci B podlehli druzstvu TC Chrudim B vysledkem 2:7. Dva body zaznamenali Jan Bauer a Jessica Adamcova. Jan Bauer porazil Losenického ve trech setech 6:2, 2:6 a 6:3 a Jessica Adamcova vyhrala nad Surovou 6:1, 6:3. Na kompletni vysledky zapasu se muzete podivat zde.

Mladsi zaci A se dockali v nedeli sve prvni vyhry. V domacim zapase porazili po bojovnem vykonu druzstvo Lokomotivy Trutnov A 6:3. Vitezstvi se nerodilo lehce. Z celkem 9 zapasu byly hned 4 trisetove a o vitezstvi se bojovalo az do konce zapasu. Na kompletni vysledky zápasu se muzete podivat zde.
Mladsi zaci B podlehli LTC Pardubice B 3:6. 3 body se podarilo ukoristit Jessice Adamcove a Dite Zachariasove jak v singlu, tak v deblu. Na kompletni vysledky se muzete podivat zde.

Babyteniste porazili v domacim prostredi druzstvo TO TJ Tesla Pardubice B 4:2. Na kompletni vysledky zapasu se muzete podivat zde.

 

prazdniny