Jednotlivci

Turnajové výsledky z víkendu 24.-25.3.

Jednotlivci | pondělí 26. března 2012, 08:18

Celkem 7 hráčů našeho oddílu se zúčastnilo o víkendu tenisových turnajů.

V Jihlavě se konal v sobotu velmi dobře zorginazovaný turnaj babytenistů, kterého se zúčastnili 4 naši oddíloví hráči. Kuriozitou je, že se v jedné skupině potkali Aleš Bouchner, Karolína Tajovská a Aneta Štolfová. Tuto skupinu vyhrál bez jediné prohry Aleš, na druhém místě se umístila Aneta. Karolína i přes pěkný tenis do finálového pavouka nepostoupila, když 3 zápasy prohrála 3:4. Aleš ve čtvrtfinále podlehl pozdějšímu vítězi celého turnaje Drábkovi z Brna 1:4. Zbylé 2 zápasy však vyhrál a tak se umístil na velmi pěkném 5. místě. Aneta si zahrála ve čtvrtfinále proti Ondřeji Kratochvílovi ze Sparty Prahy a podlehla. V konečném pořadí tak obsadila rovněž pěkné 8. místo. Karolína se ve skupině "útěchy" rozehrála a celou ji vyhrála a nakonec brala 9. místo. Velmi dobrým výkonem se prezentovala Helena Grubauerová, která ve skupině 2 zápasy vyhrála a řadu svých protihráčů potrápila.

Jakub Švec uhrál na turnaji mladšího žactva v Kolíně I. kolo, když porazil Nuhlíčka z Kutné Hory 2x 6:2. Ve II. kole podlehl Nespalovi z TK Čelákovice 2:6, 0:6.
Vojtěch Křepinský se zúčastnil turnaje mladšího žactva na TCV Pardubice. V I. kole se mu nezadařilo a prohrál s Freiberkem z LTC Pardubice 2:6, 0:6. O poznání lepší byla čtyřhra, kterou sehrál společně s brněnským Pozdenkovem z TC-MJ Tenis. V zápase trvajícím skoro 2 hodiny podlehli v boji o finále s párem Hudetz (TO SK Žamberk), Freiberk 4:6, 7:5 a 0:1.
 

Patricie Bártoková si zahrála na turnaji mladších žákyň v Mladé Boleslavi. Výsledky přineseme později.