Jednotlivci

Luboš Laštovička vybojoval o víkendu 2x 3. místo

Jednotlivci | úterý 20. března 2012, 20:49

Přinášíme výsledky našich hráčů z právě proběhlého víkendu.

Luboš Laštovička zaznamenal úspěšný víkend. V sobotu se mu dařilo na minitenisovém turnaji v Olomouci, kde v konkurenci 28 hráčů vybojoval 3. místo! Nejprve vyhrál svojí 5-členou skupinu bez jediné prohry. Ve čtvrtfinále porazil Marka Veselého 2:0 a postoupil do semifinále turnaje kde podlehl pozdějšímu vítězi celého turnaje Jakubovi Menšíkovi 0:2. V zápase o 3. místo pak porazil Jakuba Kočího 2:0.
V neděli pak Luboš vybojoval na domácím turnaji rovněž 3. místo. Gratulujeme k zisku dvou 3. míst! O domácím turnaji minitenisu a výsledcích ostatních domácích hráčů informujeme na jiném místě.

Turnaje mladšího žactva v Poděbradech se zúčastnil Vojtěch Křepinský. Ten podlehl v I. kole Majšajdrovi z TK Železný Brod 3:6, 6:7.

Na turnaji starších žákyň v Hradci Králové si zahrály sestry Jana a Gabriela Dipoldovy. Obě měly v I. kole volno. Ve II. kole porazila Jana Hradeckou z TK Semily 6:2, 6:2. Ve III. kole pak podlehla Cháberové (TK PTA Kolín) 1:6, 3:6. Gabriela prošla rovněž II. kolem, když porazila Křivskou (TJ Žďár nad Sázavou) 6:2, 6:1. Ve III. kole podlehla Josefové z domácího oddílu 0:6, 1:6.