Jednotlivci

Gabriela Dipoldová vyhrála turnaj čtyřhry v Poděbradech

Jednotlivci | úterý 14. února 2012, 09:55

Přinášeme přehled výsledků našich hráčů za poslední 2 týdny.

Luboš Laštovička se zúčastnil 5.2. turnaje minitenisu ve Vysokém Mýtě. Ze základní 5-členné skupiny se mu nepodařilo postoupit. V boji o konečné 7. místo pak porazil Vrtěnu. Na turnaji se tak umístil na konečném 7.  místě.

Tři hráči babytenisu se o víkendu 4.-5.2. zúčastnili Východočeského oblastního přeboru v Pardubicích. Anetě Štolfové se podařilo vyhrát svoji 5-člennou skupinu, když všechny svoje zápasy vyhrála. Do semifinále se jí bohužel postoupit nepodařilo a tak se umístila na pěkném 5. místě. Další babytenistkou z našeho oddílu byla Karolína Tajovská. Té se z těžké skupiny, kde měla obě finalistky, do dalších bojů postoupit nepodařilo. Aleš Bouchner ve své 5-členné skupině 2 vyhrál a 2 prohrál. V rozhodujícím zápase o postup ze skupiny podlehl těsně 3:4 a do vyřazovacích bojů dále nepostoupil.

Gabriele Dipoldové se na turnaji mladších žákyň v Poděbradech dařilo. V singlu se probojovala do semifinále turnaje, kde podlehla Štroblové z TJ LTC Poděbrady 2x 3:6. Obsadila tak 3. místo. 4-hru se jí spolu s Bernardovou z TK Náchod podařilo vyhrát. Ve finále porazila děvčata pár Procházková (Sportovní centrum Linhart), Štroblová (TJ LTC Poděbrady) 6:3,4:6,1:0. Gratulujeme ke 3. místu v turnaji jednotlivců a k 1. místu v turnaji čtyřhry!

Turnaje v Poděbradech se zúčastnil i Jakub Švec, který podlehl ve II. kole (I. kolo volné) Čížkovi (SK Třebechovice p. Oreb.) 3:6, 0:6.

Patricie Bartoková se zúčastnila 2 turnajů. Tím prvním byl rovněž turnaj v Poděbradech, kde podlehla v I. kole Vajsejtlové z LTC Mladá Boleslav 2x 1:6. 11.-12.2 si zahrála na turnaji mladších žákyň v Kolíně. Zde se jí dařilo lépe a v I. kole porazila Veranovou ze Slavoje Český Brod 7:6 a 6:1. Ve II. kole podlehla vítězce celého turnaje Štroblové (TJ LTC Poděbrady) 2x 0:6.