Jednotlivci

Našim tenistům se o víkendu dařilo

Jednotlivci | pondělí 12. března 2012, 17:12

2x 2. místo a 2.x 3. místo si přivezli naši tenisté z tenisových turnajů o právě proběhlém víkendu.

zleva - Aneta Štolfová, Aleš Bouchner a Karolína Tajovská na turnaji v Kolíně10.3. se konal babytenisový turnaj v Kolíně, kterého se zúčastnila Helena Grubaerová, Aneta Štolfová, Karolína Tajovská a Aleš Bouchner. Karolína vyhrála svoji skupinu a zahrála si finále s Douděrovou, ve kterém nakonec po pěkném zápase prohrála. Získala tak na turnaji 2. místo. Gratulujeme! Aneta obsadila ve skupině 2. místo, když prohrála pouze s Karolínou. Postoupila do závěrečných bojů, kde získala konečné 3. místo. Gratulujeme!

Gabriela Dipoldová získala na turnaji v Poličce 2. místo ve čtyřhře. Tu sehrála spolu s Procházkovou ze Sportovního centra Linhart. V napínavém finále podlehla děvčata Maršálkové s Leibišovou ze Sokolu Letovice 4:6, 6:4 a 0:1. Gratulujeme k zisku 2. místa. V singlu se Gabriela probojovala do 3. kola, kde podlehla svojí deblové spoluhráčce Procházkové.
Patricie Bartóková měla na stejném turnaji 1. kolo volné, ve 2. kole podlehla Hlaváčové ze Sportclubu Řevnice.
 

 Jakub Švec obsadil na turnaji mladších žáků - rovněž v Poličce - 3. místo ve čtyřhře. Tu sehrál spolu s Odvárkou ze Žďáru nad Sázavou. V semifinálovém zápase podlehli domácímu páru Jílek, Jelínek 1:6, 2:6. Gratulujeme k zisku 3. místa! V singlu podlehl Jakub v I. kole domácímu Jelínkovi.

Do turnajového kolotoče naskočil po delší pauze zaviněné nemocí Vojtěch Křepinský. Ten si zahrál na turnaji mladšího žactva v Poděbradech a v I. kole podlehl Dvořákovi z TK Louny 1:6 a 4:6.