Jednotlivci

Turnajové výsledky z víkendu 14.-15.1.2012

Jednotlivci | úterý 17. ledna 2012, 15:24

3 hráči našeho oddílu se zúčastnili o proběhlém víkendu tenisových turnajů.

Tento víkend se konaly oblastní přebory mladšího žactva. Oblastního přeboru pro východočeskou oblast v Hradci Králové se zúčastnila Gabriela Dipoldová. Ve II. kole (I. kolo volné) podlehla Bezdíčkové (DTK Skuteč) 2x 4:6. Čtyřhru sehrála spolu s Bernardovou z TK Náchod. V I. kole porazila děvčata pár Kovářová, Svatošová (obě TK Česká Třebová) 6:3, 6:4. Ve II. kole pak podlehla děvčata páru Lamiová (TJ Lázně Bělohrad), Tomášková (Tenis-Centrum DTJ HK) 2:6, 3:6.

Aleš Bouchner se spolu s Anetou Štolfovou zúčastnili babytenisového turnaje na LTC Vysoké Mýto. Turnaj byl rozdělen  zvlášť na turnaj chlapců a dívek. Aleš si vedl v zákl. 5-členné skupině velmi dobře. 2x vyhrál 4:0, v rozhodujícím zápase o postup ze skupiny porazil Adama Rejdu 4:2 a o prvenství ve skupině podlehl  po velkém boji Julišovi až ve zkrácené hře 4:7. Ve čtvrtfinále pak podlehl po 50 min. trvajícím zápase Ptáčkovi 1:4.
Aneta se zúčastnila turnaje dívek o den později. Ve své skupině podlehla soupeřkám celkem 3x a 1x se radovala z vítězství. Ze své skupiny tak do dalších bojů nepostoupila.