Jednotlivci

2x 2. místo pro Adama Křepinského

Jednotlivci | neděle 8. ledna 2012, 22:22

Adam Křepinský se o víkendu zúčastnil 2 turnajů v minitenise. Gabriela Dipoldová potom turnaje kat. "B" na Tesla Pardubice.

Adam Křepinský, 2. místo LitomyšlV sobotu 7.1. se Adam zúčastnil turnaje v minitenisu, který pořádal Tennis Club Profistav Litomyšl. Do turnaje se přihlásilo celkem 14 dětí. Ve své 7 členné skupině nenašel Adam přmožitele a po 6 výhrách postoupil do finále turnaje, kde podlehl Rouchalovi 0:2. Na turnaji v Litomyšli tak vybojoval 2. místo.
V neděli 8.1. si potom Adam zahrál na turnaji pořádaným naším oddílem. 6x se radoval z výhry a v pomyslném finále a souboji 1. místo podlehl po krásném zápase Fedaskovi ze Spartaku Jihlava 0:2 po setech 9:10 a 6:10. Gratulujeme k zisku dvou 2. míst!

Gabriela Dipoldová podlehla v I. kole turnaje kat. B na Tesla Pardubice Kovářové z TK Česká Třebová 5:7 a 2:6. Ve čtyřhře se jí dařilo lépe a spolu Huňkovou z TK Agrofert Prostějov zvítězila děvčata v I. kole nad Andrlovou (TO TJ Tesla Pardubice) a Kovářovou 7:5, 6:1. Ve II. kole se Gabriela potkala se svojí nedávnou oddílovou spoluhráčkou Veronikou Časarovou. Gabriela spolu s Huňkovou potom podlehly páru Blažková (LTC Pardubice), Časarová (TK Spartak Jihlava) 4:6, 2:6.