Aktuality

Turnaj mladšího žactva vyhráli Jiří Milar a Sofie Mallinu

Aktuality | pondělí 25. března 2019, 16:12

Ve dnech 16.-18.03. se uskutečnil poslední turnaj mladšího žactva letošní halové sezóny. Turnaj s názvem HIGHLAND CUP 2019 ovládli Jiří Milar z Tenis Líšeň a Sofie Mallinu ze Spartaku Jihlava. Domácí Erik Šrámek a Adam Svoboda vybojovali v turnaji jednotlivců 3. místo a v turnaji čtyřhry finálovou účast!

Jiří Milar z TC-MJ TENIS Líšeň vyhrál turnaj mladšího žactva, který se uskutečnil 16.-18.3. V konkurenci 17 chlapců se jako první nasazený hráč turnaje probojoval bez větších potíží do finále turnaje. Až zde musel svést souboj o prvenství v turnaji s Františkem Hlouškem ze Sokola Letovice, kterého porazil 6:4, 7:5. Domácí Erik Šrámek se probojoval do semifinále turnaje, ve kterém podlehl právě Milarovi 2:6, 0:6. Adam Svoboda dosáhl stejného úspěchu jako Erik. V semifinále podlehl stejným výsledkem Hlouškovi - 2:6, 0:6. Další domácí hráč - Pavel Suchánek si vybojoval účast ve čtvrtfinále, ve kterém podlehl Milarovi 1:6, 0:6. Posledním domácím účastníkem byl Josef Trtík. Ten podlehl v I. kole Dominiku Šmejcovi z TK Holice 0:6, 0:6.
Turnaj čtyřhry vyhrál pár Jiří Milar, František Hloušek, který ve finále porazil domácí pár Adam Svoboda, Erik Šrámek výsledkem 6:3, 6:4. Na kompletní vysledky turnaje se můžete podívat zde.

V kategorii dívek to byla Sofie Malinu, která ovládla turnaj v Havlíčkově Brodě. Nejvíce práce měla vítězka turnaje v semifinále. Zde svedla tuhý boj s Lindou Tůmovou z HTK Třebíč. Po výhře 6:4, 5:7, 1:0 (8) se však mohla radovat z postupu do finále, kde porazila Nelu Míškovou z TJ Žďár nad Sázavou 6:3, 6:1. V turnaji měl oddíl jediného zástupce a tím byla opět Vanesa Haviárová. Ta porazila v I. kole Anetu Ficalovou z TK Pelhřimov 6:1, 6:1. Ve II. kole pak Vanesa podlehla Anně Dubovské (TO TJ Tesla Pardubice) 4:6, 4:6. Turnaje se zúčastnilo celkem 14 hráček.
Turnaj čtyřhry se pro malý počet přihlášených párů nekonal. Na kompletní výsledky turnaje se můžete podívat zde

prazdniny