Aktuality

HIGHLANDSPORT CUP 2019 ozdobilo finále domácích hráčů

Aktuality | neděle 10. března 2019, 14:54

O právě proběhlém víkendu se uskutečnil turnaj mladšího žactva HIGHLANDSPORT CUP 2019. Finále chlapecké části se konal v režii domácích hráčů Adama Svobody a Erika Šrámka. Vítězem se stal po setech 6:1,6:4 Adam Svoboda. Mezi děvčaty brala vítězství Sára Staňková z TK Spartak Jihlava.

Turnaje chlapců se zúčastnilo 13 hráčů. 4 z toho byli domácí - Adam Svoboda, Josef Trtík, Pavel Suchánek a Erik Šrámek. Adam Svoboda a Erik Trtík se jako nejvýše nasazení hráči probojovali do finále turnaje.V něm zvítězil Adam,který porazil Erika 6:1, 6:4. Josef Trtík svedl v I.kole souboj s Oliverem Mikulčíkem z TJ Sokol Bedřichov Jihlava, kterého porazil 7:5, 1:6, 1:0 (4). Ve II. kole podlehl Adamovi Svobodovi 0:6, 1:6. Pavel Suchánek měl v I. kole volno, ve II. kole porazil Jana Filsaka (TJ Jiskra Třeboň z.s. - oddíl tenisu) 6:2, 7:6 (4). V semifinále turnaje pak podlehl Pavel Erikovi Šrámkovi 2:6, 1:6.
Turnaj čtyřhry vyhrála domácí dvojice Adam Svoboda, Erik Šrámek. Domácí borci porazili ve finále pár Michal Hejduk (TJ Sokol Bedřichov Jihlava), Filip Zdeněk Novák (Tenis klub Jindřichův Hradec z.s.) 6:3, 6:2. Kompletní výsledky turnaje zde.

Turnaj dívek vyhrála Sára Staňková z TK Spartak Jihlava. Ta ve finále zvítězila nad Vendulou Mojžíšovou z SKT Planá nad Lužnicí 6:3,6:2. Turnaje se zúčastnilo celkem 17 hráček a domácí oddíl měl zastoupení v podobě 1 hráčky - tou byla Vanesa Haviárová. Ta si poradila v I. kole se Sárou Nešporovou z TJ Sokol Bílovice n.Svit. 6:0, 6:0. Ve II. kole pak podlehla Vanesa Veronice Molíkové (TK Znojmo) 6:1, 2:6, 0:1 (3).
Turnaj čtyřhry vyhrál pár Anna Dubovská, Natálie Malinová (obě TO TJ Tesla Pardubice). Ve finále zdolali dvojici Sarah Gioia Galetová (TK AGROFERT Prostějov), Vanesa Haviárová 6:4, 6:4. Kompletní výsledky turnaje zde.

prazdniny